Originally Posted by
_Vassilis
Είμαστε 42 και εγώ και η γυναίκα μου. Το πότε θα πάψει να σου λείπει δεν το ξέρω αλλά βρε Κύκνε μου (sorry για το μου..) μια δεκαετία είναι αρκετός χρόνος και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να πηγαίνεις παρακάτω, όπως φαντάζομαι έχει κάνει και αυτός. Όσο για σένα κάτι έχει πάρει το μάτι μου στο φόρουμ με μια περιπέτεια τραυματική που είχες παλιά κλπ που σε δυσκολευει έκτοτε και έχω να σου πω κάτι που αφορα τις σχεσεις των ανθρώπων. Αν δυο ανθρωποι που ειναι σε σχέση τα βρούν σαν χαρακτήρες στα βασικά και το τι θέλουν απ' τη ζωή τους κλπ, δεν εννοω αναγκαια να έχουν ταυτόσημα γουστα αλλά εννοώ σε σημαντικά πράγματα να υπάρχει συννενόηση και κατανόηση τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην τα βρουν και στο σεξουαλικο κομματι ό,τι πρόβλημα/παλαιο τραύμα κλπ και να έχει συμβει. Το αντιστροφο δεν ισχύει. Με αγάπη και υπομονή αυτά τα πράγματα δεν αποτελούν πρόβλημα σε μια σχέση πιστεύω και ξεπερνιούνται εύκολα. Η γυναίκα μου όταν ξαπλώσαμε πρώτη φορά στο κρεβάτι μας έτρεμε σαν το ψάρι. Ξέρεις τι ωραία περάσαμε μετά; Για αυτό σου λέω.. Τα καλύτερα έρχονται μόλις βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα ;)