Και πολυ σωστα σκεφτηκες αλλα οπως αποδειχτηκε τελικα αυτη η γυναικα δεν ξερει τι θελει ..
Απο την αρχη δεν ηξερε εφοσον εβγαζε αυθαιρετα συμπερασματα και αντι να καθίσει να μιληστετε σαν ωριμοι ενηλικες ενεργουσε με γνωμωνα το θελω της ..
Εσυ ετσι θα εκανες σε μια αναλογη περιπτωση ;θα φιλιοσασταν με ενα ανθρωπο οταν ξερεις οτι ετσι του δημιουργεις ελπιδες ;
Ειναι σεβασμος και αγαπη αυτο ή μεταχειριση ;
Δεν θελω να σου πω για τις περιπτωσεις γυναικων που απλα θελουν να εχουν¨αυλικους ¨δηάδη να ειναι μια κρυο μια ζεστη μεχρι να δουν αν τελικα βρουν κατι αλλο καλυτερο αλλα μεχρι τοτε ας σε εχω οπως μου αρεσει εμενα αδιφορώντας για τα δικα σου συναισθημα ..
Ποιο πανω σου ειπα να ξανα δωσεις μια ακομη ευκαιρια εφοσον ηταν ξεκαθαρο οτι δεν ηξερε τι ηθελε και ας λενε οι αλλοι οτι θελουν ,οτο δηθεν ξερει εγω δεν συμφωνω και αποδειχθηκε τελικα ...
Οταν μιλαμε για συμπεριφορες ώριμων ενηλίκων ειμαστε ξεκαθαρες και δεν παιζουμε με τα συναισθηματα των αλλων ..
Συγνωμη αλλα απαραδεκτη συμπεριφορα οταν λες οτι ο αλλος σε εχει βαλει στην friend zone ,δεν ειναι αυτη και αν καποιοι πιστευουν οτι ενας φιλος μπορει να σε χαιδευει να σε αγκαλιαζει και να σε φιλάει και μετα να του λες ειμαστε φίλοι μαλλον κατι λαθος με αυτους παει και οχι με εσενα ..
Θα επιμείνω παλι στην αρχικη μου τοπθετησει ..
Μακρυα και βρες τα με τον εαυτο σου πρωτα και μετα δες τι θα κανεις ..Οσο εισαι ετσι θα εισαι υποχείριο της καθε μιας που δεν ξεριε πραγματικά τι θελει και το κυριοτερο θα παιζει με τα δικα σου συναισθηματα ..
Δυστηχως η κοπελα ειναι μπερδεμενη ή απλα θελει αυλικους ,ξεκαθαρη παντως δεν ειναι σε καμια περιπτωση.
Φροντισε εσενα μακρυα απο τετοιους χαρακτηρες γιατι ουτε για φιλοι δεν κανουν !