25 χρονων; Βρες αγαπη μου αλλο γκομενο, να τους παιζεις στα δαχτυλα. Τοσο γλυκοτσουτσουνος ειναι ο εν λογω;
Printable View
Φτάει και η ηλικία που τα παίρνεις τόσο βαρια
Διαβάζοντας το κείμενο σου αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η διάγνωση που γράφεις. Βέβαια από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ξέρω περισσότερα αλλά εάν έχεις τέτοια διάγνωση, πολύ δύσκολα θα στρώσεις την ζωή σου και θα χρειαστείς σίγουρα ψυχοθεραπεία.
Η "σχέση" που γράφεις ότι έχεις δεν είναι σε καμία περίπτωση σχέση 2 κανονικών ανθρώπων. Είστε και οι 2 σίγουρα με ψυχασθένειες και με τίποτα δεν θα τα βρείτε.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις ψυχοθεραπεία, να ξεκόψεις από αυτόν, και να συνεχίσεις σε κάτι άλλο.
Δεν έχω οριακή. Δεν έχω τα συμπτώματά της. Εκείνος, όμως, ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή.
Σκέφτομαι πώς να πάρω εκδίκηση και να φύγω μια και καλή. Θέλω αλήθεια να πάθει ο,τι μου έκανε, όλα. Θα χαρώ πολύ. Θέλω να χάσει την δουλειά του, θέλω να μην μπορεί να βρει άλλη, και να αρρωστήσει μόνιμα όπως με αρρώστησε εμένα.
Μην εύχεσαι τέτοια πράγματα για εσύ κι εσύ φταις για ότι περασες
είναι ανθρώπινα όλα αυτά που λες πολύ ανθρώπινα και σε καταλαβαίνω
θες βοήθεια από ανθρώπους ειδικούς και μη άμεσα ,να μοιραστείς τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά
είναι ανθρώπινα όλα αυτά που λες πολύ ανθρώπινα
η σκέψεις και τα συναισθήματα εκδίκησης είτε πραγματοποιηθούν είτε μείνουν στη σκέψη και στην καρδιά κυρίως εσένα θα φάνε και είναι κρίμα
Σε τι φταίω;
Εμένα θα με ικανοποιήσουν στο ότι υπήρξε δικαιοσύνη γιατί δεν έχω δει καμία δικαιοσύνη στη ζωή μου μέχρι τώρα
Γτ ανεχοσουν κάποια πράγματα και καταστάσεις αλλά από την άλλη επειδή και εσύ έχεις τα θέματα σ μπορείς να μην καταλάβαινες όπως έπρεπε η δν ήθελες να τα καταλάβεις
Μπορώ να σας πω με σιγουριά πως πριν από αυτόν, όχι μόνο ήμουν χαρούμενη, αλλά και δούλευα, και σπούδαζα ταυτόχρονα, και φίλους είχα και είχα αρχίσει να πηγαίνω και ταξίδια.
Τα χρόνια με εκείνον ούτε δουλεύω, ούτε σπουδάζω, ούτε τίποτα. Με ξεκοψε από όλους, με απομάκρυνε από τους συγγενείς μου, με αποθάρρυνε από το να παίρνω φάρμακα για τις σωματικές μου παθήσεις, τους μήνες που δούλευα με πρόσβαλε γιατί εκείνος δεν είχε δουλειά, όταν είχα διάστρεμμα και στο δεξί και αριστερό πόδι μου μου έλεγε δεν έχω τίποτα και πως μόνο εκείνος υποφέρει.
Δεν είχα κανένα απολύτως θέμα στην υγεία μου πριν τον γνωρίσω. Ούτε ένα Ντεπον δεν χρειαζομουν, και γελούσα, έκανα όνειρα. Αυτός ήταν άρρωστος εξ αρχής. Δεν είχα "θέματα".
Αυτό ήταν το πρόβλημα ότι έκανες κι όνειρα