Πολυ χαιρομαι keep :)))) Eιδες που σου ελεγα χτες να βγενεις? :p
Printable View
Πολυ χαιρομαι keep :)))) Eιδες που σου ελεγα χτες να βγενεις? :p
πολυ χαιρομαι να σε βλεπω τοσο χαρουμενο κιπακο :):):):)
γιατι δεν μπαινει η λιμπερ αληθεια?
την θυμαμαι αμυδρα,αλλα θυμαμαι οτι ηταν μια πολυ αξιολογη παρουσια!
κηπ...σε βλέπω κάθε εβδομάδα να έχεις επισκέψεις!
ετοιμάσου και για μας την άλλη εβδομάδα.....ρεμ, μήπως θες να κουτρουβαλήσεις και συ προς τα κάτω?
εγω ειμαι καμμενη θεοφανια μου...καθε μερα δουλεια και σεμιναρια και το σ/κ για αλλαγη, εξετασεις:)
ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε τελεια με τετοια παρεα και τον κιπ στη μεση:):):):)
wonderful...οσες περισσοτερες επισκεψεις τοσο καλυτερα.
Θα ζηλεψει η πανικουλα με τοσες γυναικες :p
ναι ε αληθεια θεοφανια?
καλά....σας λεω από τώρα την εξέλιξη: ο κηπ με τη γουιρντ κουβέντα μέχρι τελικής πτώσης και γω να τους ψήνω να πάμε για κοψίδια σε κανένα χωριό!Quote:
Originally posted by Remedy
εγω ειμαι καμμενη θεοφανια μου...καθε μερα δουλεια και σεμιναρια και το σ/κ για αλλαγη, εξετασεις:)
ειμαι σιγουρη οτι θα περασετε τελεια με τετοια παρεα και τον κιπ στη μεση:):):):)
κιπ, αν τραβας ακομα ζορι με τους συμπολιτες σου, θα ερχονται καθε βδομαδα 2-3 γυναικες να κανετε βολτες μπροστα στα μουτρα τους μαζι σου, να τριβουν τα ματια τους!!!
χαχαχχαχαχα
το έχουμε κανονίσει ήδη με τη γουιρντ.....εμένα είναι πολύ κοντά μου ο κηπ τα σκQuote:
Originally posted by Helena
ναι ε αληθεια θεοφανια?
χαχαχαχαχαχαχαχαχQuote:
Originally posted by Θεοφανία
καλά....σας λεω από τώρα την εξέλιξη: ο κηπ με τη γουιρντ κουβέντα μέχρι τελικής πτώσης και γω να τους ψήνω να πάμε για κοψίδια σε κανένα χωριό!Quote:
σα να σας βλεπω!!!
Quote:
κιπ, αν τραβας ακομα ζορι με τους συμπολιτες σου, θα ερχονται καθε βδομαδα 2-3 γυναικες να κανετε βολτες μπροστα στα μουτρα τους μαζι σου, να τριβουν τα ματια τους!!!
χαχαχχαχαχα
lol...NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIII
οχι οτι με ενδιαφερουν οι συμπολιτες μου...οι γυναικες με ενδιαφερουν :P
ωραία σκέψη....καταρχήν η γουιρντ είναι μια δίμετρη κουκλάρα....θα βάλω και γω τα καλά μου, θα το προσπαθήσω οσο μπορώ και θα τον κάνουμε βόλτες πάνω-κάτω! Το φαντάζεστε?Quote:
χαχαχχαχαχα