Originally Posted by
LUNA82
Η κοπέλα αγαπά πολύ την τέχνη και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την ζωή έχει κάτι αντίστοιχο. Λόγω συνθηκών σπούδασε μαγειρική και είναι ουσιαστικά βιοπαλαιστής. Προέρχεται από φτωχή οικογένεια μεταναστών. Ναι είχε 3 σχέσεις με κοπέλες της οποίες η ίδια άφησε για τους λογούς της. Είναι αρκετά συντηρητική και απόλυτη θα έλεγα στο κομμάτι του έρωτα. Εγώ έρχομαι από άλλο κόσμο. Είμαι εικαστικός, ασχολούμαι με performans και έχω τελείως άλλες αναφορές και βιώματα. Ήμουν ίσως λάθος μου αρκετά ειλικρινής με το παρελθόν μου κάτι που κατάλαβα ότι την φρίκαρε. Δεν μπορούσε να κατανοήσει την πολυγαμία, το ότι οι άνθρωποι απλά κάνουν σεξ χωρίς συναίσθημα, το ότι οι άνθρωποι συνδέονται επιδερμικά. Να προσθέσω ότι επειδή εργάζομαι χρόνια ως εικαστικό μοντέλο προσέχω πολύ το σώμα μου και έχω μεγάλη άνεση στο γυμνό, ενώ η ίδια είναι απίστευτα ντροπαλή και με παραπάνω κιλά. Εγώ ερωτεύτηκα την αγνότητά της φουλ και μου έλειπε γιατί είχα κουραστεί από όλα αυτά τα επιδερμικά, ήρθε σε δουλείες μου, την γνώρισα στον κύκλο μου, αλλά ένιωθα κάπως ότι από ανασφάλεια αισθανότανε παράταιρη. Ένιωθα περήφανη για την ίδια και οτι είχε καταφέρει και της το έλεγα συνέχεια. Όμως η ίδια μονίμως τόνιζε ότι είναι αμόρφωτη και όχι όμορφη και τι κάνω εγώ μαζί της μια μορφωμένη γυναίκα όμορφη. Την προηγούμενη Παρασκευή έπαθε ένα τροχαίο από τι μου είπες δεν χτύπησε. Εγω την Κυριακή είχα μία παράσταση αρκετά σημαντική για εμένα . Κάπως από λάθος συνεννόηση με τα μνμ μου είπε δεν ξέρω εάν θα έρθω και γω την πείραξα ότι θα φάω πιστόλι και αυτό ήτανε. Απομάκρυνση και έκρηξη. Με κατηγόρησε ως εγωίστρια ότι η ίδια πήγε να σκοτωθεί και εγώ σκεφτόμουν μόνο την παράσταση. Με μία ασήμαντη αφορμή κατ εμέ έγινε μία έκρηξη από μεριάς της πολύ πληγωτική. Ξέσπασε οτι την κρατούσα σε απόσταση, ότι δεν ήθελα σχέση και φοβόμουν το κοντά όσο με πλησίαζε, ότι κοιτάζω άλλους- γνωρίζει ότι είμαι αμφισεξουαλική και κυρίως έλκομαι από άντρες-, ότι μου έλεγε πόσο χάλια είναι κ δεν την άκουγα και άλλα πολλά, και τώρα θυμήθηκα να της πω τι αισθάνομαι. Της ζήτησα συγνώμη εάν άθελά μου με την συμπεριφορά μου ένιωσε έτσι, όμως θεωρώ άτοπη και ακραία την αντίδρασή της. Και το πιο πληγωτικό ήτανε ότι μέχρι Παρασκευή μου έλεγε πόσο ερωτευμένη και τυχερή είναι που υπάρχω, και την Κυριακή ότι δεν νιώθει τπτ αυτή την περίοδο, δεν θέλει κάτι στη ζωή της και να την αφήσουμε όλοι ήσυχη. Αυτό. Ειλικρινά είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά γιατί έγινε όλο το άδειασμα τόσο απότομα, θεωρώ ότι την έχω αγκαλιάσει φουλ και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω. Σεβάστηκα το ότι γύρισε το μυαλό της και ότι δεν θέλει ενόχληση. Σήμερα της έστειλα να δω εάν είναι καλά και ότι είμαι εδώ και κάπως πιο μαλακά μου είπε ότι νιώθει χάλια που με άφησε απότομα και πως ό,τι χτίζει το γκρεμίζει λόγω σκοταδιών και δαιμόνων μέσα της. Αυτά. Έχω πολύ αγάπη και αγνά συναισθήματα και ΄θέλω να είμαι μαζί της αλλά δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ και τι να κάνω. Άλλος άνθρωπος πριν μία βδομάδα, άλλη συμπεριφορά εδώ και 6 μήνες. και τρομερή και απότομη αλλαγή μέσα σε λίγες μέρες.