δεν ειναι πολλα ναι αλλα δεν χανονται με τιποτα αντε να δουμε αυτη τη φορα¨
εγω εχω ψητη μπριζολα με πρασινη σαλατα
αντε να φορεσουμε τα χριστουγεννα τα μινια:)
Printable View
δεν ειναι πολλα ναι αλλα δεν χανονται με τιποτα αντε να δουμε αυτη τη φορα¨
εγω εχω ψητη μπριζολα με πρασινη σαλατα
αντε να φορεσουμε τα χριστουγεννα τα μινια:)
Κορίτσια....καταρχήν χαίρομαι πολύ που το πήρατε απόφαση....και στα δικά μου.
Έχω δυο δίαιτες να σας προτείνω.
Η μία είναι, κάθε πρωί ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί λάιτ, μετά από τρεις ώρες ένα φρούτο και αργά το μεσημέρι ένα γιαούρτι. Μέχρι τις 7 το βράδυ, ψάρι ή κρέας με σαλάτα ή βραστά λαχανικά, (εκτός πατάτας, πανικούλα για σένα το λέω).
Είναι πολύ καλή και χάνεις 1,5-2 κιλά την εβδομάδα. Παίρνεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και αδυνατίζεις παράλληλα.
Η άλλη είναι : κάθε πρωί ένα ποτήρι φυσικό χυμό και όλη μέρα, (από δυο-πέντε φορές), κρέας ή ψάρι με πράσινες σαλάτες, (μαρούλι, μπρόκολο, χόρτα.
Αυτή τη δίνουν στα γυμναστήρια, χάνεις πολύ λίπος και δυναμώνεις τους μυς, αλλά είναι ΠΟΛΥ δύσκολη.
Αυτήν ελπίζω να καταφέρω να κάνω εγώ και τα ξαναλέμε...
Καλή επιτυχία μικρές.
να σαι καλα θεοφανια και φαινoνται καλες οι διαιτες εχει και το κρεας σε πολυ ποσοτητα που ειναι η αδυναμια μ:)thanks για τις ιδεες:)
Η καλυτερη διαιτα ειναι υγιεινη διατροφη μαζι με γυμναστηριο :)
εχω 3 σελιδες με την διαιτα π μου εγραψε η διαιτολογος μου ειδικα για μενα.δεν θελω να κανω καπια αλλη ευχαρηστω παντως.εχει προωινο κα καθε 3 ωρες ενα μικρο γευμα που παντα εχω σπιτι.δεν μ βαλε δυσκολα πραγματα και κρεατα π δεν τροω.μια φορα την εβδομαδα μ βαλε πσαρι και μια κρεας.
2 εβδομαδες που την εκανα εχασα 3 κιλα αλλα την σπαματησα δεν θυμαμαι γιατι.με ειχε πιασει καταθλυψη και δεν ειχα ορεξη ν τα ετημαζω δεν ξερω τι.με πιαει αδυναμια και δεν εχω θεληση υσχηρη και την παραταω παντσ >:(
μου εκανε λιπομετρηση με μετρησε το υψος και εφτιαξε την διαιτα συνφωνα με αυτα που τροω εγω.δεν πρεπει η καθε μια να κανει αλλες διαιτες.μνο αυτη π μας τεριαζει ΑΝ αντεχουμε :)
γυμναστηριο προς το παρον εγω μονο κανα μισαωρο στατικο ποδηλατο σπιτι και περπατημα οσο μπορω..εχω και την καρδιοφοβια μ μην με πιασει εντονη ταχυπαλμια οταν γυμναζομαι.λολ
ελα να βλεπουμε τα μοντελακια να περναν ... :) :) :)
τα χριστουγεννα η πασαρελα..:):):)
ολγακι λεγε κιλα.
εγω χωρις να τηρω αυστηρη διαιατα εχω χασει 2 κιλα.ειμαι 78 τωρα,
μου κοβετε η ορεξη εδω στην πολη.
1 κιλο εχασα,περιορισα μονο τα γλυκα το ψωμι και τα σουβλακια.καλα ειναι θα συνεχισω:)
OYPEΣ ΘA KANOYN OI YΠOΨHΦIOI ΓAMΠPOI ;-)
:):):):)
zhghstika prin sthn zigaria ths pediatrou kai me edikse 84 kila :(
alla eipe oti den fenome gia tosa me tpt.
θα ταν χαλασμενη η ζυγαρια.χι χι:)
H ZYΓAPIA ΣTO EIΠE? :-oQuote:
Originally posted by nvincible4EVER
zhghstika prin sthn zigaria ths pediatrou kai me edikse 84 kila :(
alla eipe oti den fenome gia tosa me tpt.