thats the spirit :)
Printable View
thats the spirit :)
Ελπιζω τουλαχιστον να μην εβαλα κανεναν σε μπελα...δεν μπορουσα να ψιθυριζψ γαμω την π...ανα μου.
καλα εκανες.εχεις ακουσει πως μηλανε κατι αλλοι.
δεν ειναι ντροπη να μηλας οπως θελεις.και εγω φωνακτα μηλαω και σε οποιον αρεσει.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ενταξει μπορει να ηταν \"ενδιαφερον\" η συζητηση αλλα ελεος...ουτε καν προσχηματα ουτε τιποτα...απλως στηναν αυτι...λολ...αμηχανια....δε γαμιεται ηταν ακι η πιο ενδιαφερουσα ισως συζητηση που ακουσαν τον τελευταιο καιρο λολ.
Καλημερα κηπ,
δεν ειμαι ο καταλληλος για να σου πω, αν στηνονταν αυτι, συνηθως οταν μιλαω συγκεντρωνομαι σε αυτο που λεω.
Ακομα και μικροφωνα να ειχαν κρεμασει απο πανω μου, μπορει να μην ασχολιομουν....
Απο την αλλη,
ζεις σε μια μικρη επαρχιακη πολη και αυτο ειναι αναμενομενο.
Το περιεργο θα ηταν, οι συμπολιτες σου να ηταν διακριτικοι.....
:P:P:P
Παρολο που σε ενοχλει, αυτο θα πρεπει να το εχεις κατα νου και να το προσπερασεις.
Εξαλου ειχες δυο επιλογες:
Να πιουμε ενα καφε σε καποιο εντελως απομερο μερος ειτε εκει που ειμαστε μεσα στο κεντρο που μας εβλεπαν ολοι.
Για μενα το δευτερο (και αυτο που εγινε) ηταν το πιο σωστο.
Το να απομονωθεις καπου δειχνει οτι νιωθεις κυνηγημενος, λαθος κινηση δηλαδη.
Αντιθετα η παραμονη σου σε ενα κεντρικο καφε που συζητας με φιλαρακια σου, δειχνει σε οποιον ηθελε να πιστευει κατι αλλο, οτι εισαι νορμαλ ανθρωπος με φιλους παρεες κλπ.
Ας ειχαν και αυτοι φιλους που να ερχοντουσαν για καφε ενα απογευμα και μετα να πανε αθηνα.
Θα σου ξαναπω οτι εχεις μια δυσκολη διαδρομη μεχρι να αλλαξεις μια και εξω την ζωη σου και αυτο θα πρεπει να το εχεις κατα νου.
Ειναι πολυ καλο που ξανασχεδιαζεις την ζωη σου ομως μεχρι να φτασεις στην επιτευξη του στοχου, θα εχεις τον δικο σου γολγοθα τον οποιο θα πρεπει να ανεβεις.
Και σε αυτο θα πρεπει να εισαι οργανωμενος και μεθοδικος.
Ευχομαι καλη δυναμη...!