ειναι ο ψηλος που ειχα σχεση αρχες ιανουαριου και που με εγραφε κανονικα.
κανω μονο σεξ μαζι του αν τυχει.δεν νιωθω κατι γιαυτον.
Printable View
ειναι ο ψηλος που ειχα σχεση αρχες ιανουαριου και που με εγραφε κανονικα.
κανω μονο σεξ μαζι του αν τυχει.δεν νιωθω κατι γιαυτον.
εχω εξι μερες καθυστερηση ..και ο κυκλος μου ειναι 27 ημερων..δεν εχω κανει ακομα τεστ εγκυμοσυνης...λετε να ειναι απο αγχος?μηπως εχει σχεση με την ομοιοπαθητικη θεραπεια?η γυναικολογικο...?ουφ !παντως αν ειναι μωρακι(που δεν νομιζω γιατι δεν καναμε προσπαθεια με τον αρραβωνιαστικο μου)ευπροσδεκτο...αν εχει καμια παρομοια εμπειρια η αν ξερει κανεις αν επηρεαζει η ομοιοπαθητικη ας μου πει....
γιατι δεν πας σε εναν γυναικολογο να σου κανει εναν υπερηχο?
ναι θα παω καποια στιγμη απλα θεωρω οτι ακομα δεν ειναι πολλες οι μερες καθυστερησης..
αμαν 6 μηνες διαβασα.......
Quote:
Originally posted by ζωζα
εχω εξι μερες καθυστερηση ..και ο κυκλος μου ειναι 27 ημερων..δεν εχω κανει ακομα τεστ εγκυμοσυνης...λετε να ειναι απο αγχος?μηπως εχει σχεση με την ομοιοπαθητικη θεραπεια?η γυναικολογικο...?ουφ !παντως αν ειναι μωρακι(που δεν νομιζω γιατι δεν καναμε προσπαθεια με τον αρραβωνιαστικο μου)ευπροσδεκτο...αν εχει καμια παρομοια εμπειρια η αν ξερει κανεις αν επηρεαζει η ομοιοπαθητικη ας μου πει....
εγω τι να πω βρε?που εχω 3 μηνες καθηστερηση?απο βδομαδα κανονιζω για γυναικολογο.
κανονισα με ψιχιατρο και ψυχολογο σημερα.
τοσο καιρο nvicible4ever πηγες σε γιατρο?τι σου ειπε?εγω τεστ ειναι το πρωτο που θα κανω..
tpt den exo.8a pao se idiotiko
pados egios den eimai.ekana test.
ααα..να δω εγω..