Originally Posted by
Asiatas
Όσο αφορά το σεξ, ποτέ δε μου είπε ότι δε περνάει καλά. Το αντίθετο. Ότι από τη μεριά της ήταν καλά.
Τώρα για την καινούρια σχέση, ναι, δε θέλω ούτε ψέματα ούτε όλες τις παθογένειες της προηγούμενης. Γνωρίζει ότι είμαστε μαζί 5 χρόνια, επίσης γνωρίζει τη δυσκολία όλου αυτού, βέβαια όχι το μπέρδεμα στο μυαλό μου. Γιατί πολύ απλά και για εμένα είναι μπέρδεμα και όχι καθαρό. Και αυτό επειδή επιλέγω να δώσω χώρο στο καινούριο για να αξιολογήσω σωστά τα δεδομένα. Αν και μπαίνω σε μια διαδικασία σύγκρισης που δε μου αρέσει να κάνω.
Πολλές φορές σκέφτομαι πως ίσως θα έπρεπε να τελειώσει μια και καλή με την πρώην μου. Όμως έτυχε αυτό. Και δεν είναι ότι δεν είμαι καλά όταν είμαι με τη νέα κοπέλα. Είμαι. Απλά όλο αυτό το μπέρδεμα με φρενάρει.
Αλλά ναι, έχεις δίκιο, είναι λογικό το δέσιμο που έχω με αυτόν τον άνθρωπο να μου δημιουργεί ζαλάδα. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως ίσως θα πρέπει να απομονωθώ λίγο, να καθαρίσω τα πράγματα. Από την άλλη σκέφτομαι πως είναι ίσως σωστό να κάνουμε μια τελευταία πολύ ανοιχτή συζήτηση με την πρώην κοπέλα μου, ίσως να ξεκαθαρίσουμε λίγο την κατάσταση, έστω και για κλείσιμο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει ή θα τα κάνει χειρότερα.