κανινιστε το κοριτσια οκτωβρη που θα κατεβω αθηνα να ερθω και εγω:)
Printable View
κανινιστε το κοριτσια οκτωβρη που θα κατεβω αθηνα να ερθω και εγω:)
Καλημέρα σε όλους, να μη μένουμε όμως στα λόγια. Θα συναντηθούμε αθήνα τον οκτώβρη. Ας οριστεί από κάποιον από τώρα μιά ημερομηνία και θα την χτενίσουμε ώστε να μπορούν οι περισσότεροι.
ωραια απο κοινου λοιπον..Quote:
Originally posted by liberchild
Καλημέρα σε όλους, να μη μένουμε όμως στα λόγια. Θα συναντηθούμε αθήνα τον οκτώβρη. Ας οριστεί από κάποιον από τώρα μιά ημερομηνία και θα την χτενίσουμε ώστε να μπορούν οι περισσότεροι.
εγω λεω να πω το μερος...
κεντρο,ναυαρινου και Ιπποκρατους στο circle.ειναι ενα πολυ ομορφο καφετεριο-μπαρακι.
ωραια!να πουμε ημερομηνια απο 5 οκτωβρη και μετα οποτε σας βολευει?:)
5, δευτερα λοιπον,εγω δεν εχω προβλημα..ισως για την ωρα..δεν ξερω τι ωρα θα δουλευω
οριστικοποιηστε το και ειμαι μεσα :) μονο πρωι μη μου πειτε ε :P
αφου δεν μπορει πρωι η μια , βραδυ η αλλη!!πως θα γινει?μεσημερακι μαλλον για κανα κοψιδι..
Ωραια θα ερθω να παρω...ματι...:)...οπου μεγαλη κοριτσοπαρεα πεσαμε διανα:)Quote:
κεντρο,ναυαρινου και Ιπποκρατους στο circle.ειναι ενα πολυ ομορφο καφετεριο-μπαρακι.
κοπσιδια:) το καλυτερο:)
πονηρουλη κιπακο :P:P:P:PQuote:
Originally posted by keep_walking
Ωραια θα ερθω να παρω...ματι...:)...οπου μεγαλη κοριτσοπαρεα πεσαμε διανα:)Quote:
5 οκτωμβρη δεν ειναι δευτερα??
Στις 5/10 δεν μπορώ. Τι θα λέγατε για 8/10 ? οποιαδήποτε ώρα ?
εγω ειμαι μεσα θα μαι αθηνα απο τις 5 μεχρι και τις 20 του μηνα οποτε κανονιστε εσεις που δουλευετε για μενα διακοπες θα ναι:)
παιδια δεν εχω προβλημα ως προς την ημερομηνια,απλα επειδη θελω πολυ να σας γνωρισω θα σας πειραζε να βρεθουμε πρωι ή μεσημερι επειδη δεν μπορω να κυκλοφορω απογευμα-βραδυ?
ολγα εχεις u2u