Quote:
Originally posted by DonQuixote
Γεια σου Μαρινα!
Πρωτη φορα παιρνω τετοια φαρμακα, ο οργανισμος μου γενικοτερα απο φαρμακολογικη αποψη ηταν \"παρθενο εδαφος\" μεχρι προ ολιγου καιρου. Ισως αντιδραει ασχημα γι αυτο το λογο, αλλωστε και με την κορτιζονη που επαιρνα οταν χτυπησα ειχα ασχημη αντιδραση (στεναχωριες, ενοιωθα το κεφαλι μου πρησμενο συνεχεια, συχνοουριες, κραμπες κλπ κλπ)...
Οικονομικο η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυνοιαζει αν ειναι να νοιωσω καλυτερα. Αλλωστε φαγαμε μπολικα λεφτα σε ανουσιες διπλες και τριπλες εξετασεις, αμα ειναι να πιασουν τοπο αυτη τη φορα, χαλαλι...
Η μητερα μου ειχε πιεστει παρα πολυ λογω οικογενοιακων καταστασεων και απλως ηθελε καπου να μιλησει πιστευω, δεν ηθελε θεραπεια. Περισσοτερο ηθελε να ακουσει κατι διαφορετικο απο τα απλα \"κουραγιο, υπομονη\" κλπ κλπ. Οπως λεει η ιδια θα ηθελε να ξαναπαει οταν μπορεσει, της εκανε καλο εστω αυτες τις 2 μολις φορες που πηγε.
E τότε, δεν χάνεις τίποτα να ξεκινήσεις με αυτόν τον άνθρωπο. Έτσι κι αλλιώς με κάθε επίσκεψη κάτι μαθαίνεις και κυρίως, κινητοποιείσαι προς μια κατεύθυνση διαφορετική από την προσωρινή και μερική ανακούφιση του συμπτώματος που σου δίνει η απλή φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, εφόσον είσαι όπως λες \'παρθένο έδαφος\', αν ποτέ χρειαστείς και επιπλέον υποστήριξη μπορείς να δοκιμάσεις και κάτι φυτικό, για το άγχος και την ήπια κατάθλιψη υπάρχουν αρκετά αποτελεσματικά σκευάσματα χωρίς σημαντικές αντενδείξεις και παρενέργειες.