Όσοι παίρνετε εσιταλοπραμη έχετε θέματα με ύπνο κλπ???
Printable View
Όσοι παίρνετε εσιταλοπραμη έχετε θέματα με ύπνο κλπ???
Μια φορά που το πήρα χωρίς να πάρω το titus (μου είπε ο γιατρός μια βδομάδα μόνο να το πάρω για να ισσοροπει τις παρενέργειες του espoza) δεν έκλεισα μάτι οπότε μου είπε να πάρω άλλη μια βδομάδα το titus αλλά όλοι βλε0ω ότι το cipralex/espoza το παίρνουν μεσημέρι.
Τυχαίο; Απλά να θυμάσαι όταν αποφασίσεις ποια ώρα θα το παίρνεις, αυτή την ώρα να την τηρείς καθημερινά. Έτσι θα το συνηθίσει ο οργανισμός πιο γρήγορα και ως προς τη δράση και θα φύγουν πιο γρήγορα οι παρενέργειες και δεν θα είναι τόσο έντονες.
Τον ρώτησα και μου είπε να παίρνω το εσποζα οποία ώρα θέλω μέσα στην μέρα καθημερινά. Οπότε μεσημεράκι η νωρίς απόγευμα...
Πολύ ρεαλιστικό. Συνήθως εστιάζουμε στην επιλοχεια κατάθλιψη των γυναικών και υποτιμάται η ψυχολογική επιρροή της απόκτησης τέκνων στους άνδρες. Είναι και το στερεότυπο ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί no matter what, δεν μιλάμε και εύκολα για τα σωψυχα μας σε φίλους, δεν θέλει και πολύ...
καλέ ποιός είπε ότι οι πατεράδες είναι τέλειες μηχανές; μόνο στην τηλεοραση αυτά. απλά να ξέρουμε ότι η επιλόχειος είναι πολύ επικίνδυνη και για την ίδια την μητέρα και για το παιδί. μάλλον είναι θέμα μεγέθους επικινδυνότητας. εγώ πάντως το να ζητάνε βοήθεια και να έχουν τα ρεπά τους και οι πατεράδες μια χαρά σωστό το βρίσκω, όπως για τις μητέρες.