ειναι σε κουτι καωουλες ανωνυμη η βαλεριανα π λες?
Printable View
ειναι σε κουτι καωουλες ανωνυμη η βαλεριανα π λες?
ναι είναι σε βαζάκι κάψουλες Μαρία
Ολγάκι να μου πεις και μένα για το \'Sweden\'. Είχα ξαναγράψει για την περιεκτικότητα σε αλκοόλ, αν θέλεις δώσε μου κάποιες διευκρινήσεις. Την άλλη βδομάδα έχω επίσκεψη στην ομοιοπαθητικό μου, και δε το έχουμε συζητήσει ακόμη. Θα συμφωνήσω και για την εταιρία \'Solgar\', απ\' την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένη. Προς διευκρίνηση, η βαλεριάνα δε δημιουργεί εθισμό, χρησιμοποιείται και στην ομοιοπαθητική. Εννοείται ότι η χρήση της πρέπει να είναι η συνιστόμενη.
:)
exei mesa kamfora που ειναι εντονη και 17 βοτανα νομιζω πινεις ενα κουταλακι του γλυκου σε χυμο η αραιωμενο σε νερο .δοκιμασα και ειναι πολυ πικρο αλλα αντεχεται ναι θα το ξεκινησω αυριο και θα σ πω εντυπωσεις αλομπαρ:)
τελικα πηρα καψουλες φυτικες βαλεριανας της lanes .πηρα μια και εχει τα ιδια αποτελεσματα με το ζαναξ :P
δεν πηρα να ρωτησω τον γιατρο λετε να αντημετωπισω προβλημα?
δεν εκοψα καισ ταδιακα τα ζαναξ οπως πρεπει.να περνω και ζαναξ και βαλεριανα?
παρε τηλεφωνο καλυτερα να ρωτησεiς και το ντοκτορ:)
θα παρω αλλα φυτικα δεν ειναι?εσυ ρωτησες τον γιατρο σου?αυτοι περνουν ποσοστα μαλλον για να γραφουν ψυχοφαρμακα.
ma ο γατρος τα ζαναξ στα εδωσε περιστασιακα δεν ειναι η θεραπεια σου,οποε θες παρνεις.μα γιατι να παρεις και τα δυο?δεν σε καταλαβαινω..τεσπα αν σου χει κολλησει και θες οπωσδηποτε να παρεις και τα 2 ναι καλο θα ηταν α ρωτησεις τον γιατρο
δεν περνω και τα 2.απλα το ζαναξ θα επρεπε να το μειοσω σταδιακα οπως κανω παντα και οχι να το κοψω αποτομα.
αλλα εφοσον κατι την ιδια δουλεια και η βαλεριανα ευχομαι να μην υπαρξει προβλημα.θα παρω να ρωτησω ομως.η δοση π επερνα του ζαναξ ηταν πολυ ελαφρια.ποτε δεν εχω εθηστει.
εμενα τα αγχολυτικα μου τα ειχε δσει για 40 μερες καθε βραδυ οταν θελησα να τα σταματησω τον ρωτησα τι φυτικο μπορω να παρω.
ποσο καιρο παιρνεις καθημερινα ζαναξ?δυο βδομαδες?δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα εξαρτησης...δεν ειναι και κοριζονη δα..
περιπου 2 εβδομαδες.δεν τα θελω καθολου.
ενω ειναι καλα τα βραδια στον υπνο μου παθενω κατι τυναγματα αλλο πραγμα.
μετακομησα παλι οπως ξερετε σπιτι μου και τα βραδια με πιανει τρομος οταν πευτω να κοιμηθω.σα νεκροταφειο ειναι το σπιτι.πως θα συνηθησω τοση μοναξια.
κοιματε κ το μικρο νωρις αστα.
φοβασαι μονη ε?
πολυ.τρεμω.
αυτα τα κεφταδακια αργουνε τα νευρα μου!!!
κεφτεδακια λολ