Ένιωσα την παύση η αλλιώς έχασε τον ρυθμό η καρδιά μαζί με ένα μεγάλο κενό στο στηθος πολύ νόμιζα ότι θα σβήσω
Printable View
Ένιωσα την παύση η αλλιώς έχασε τον ρυθμό η καρδιά μαζί με ένα μεγάλο κενό στο στηθος πολύ νόμιζα ότι θα σβήσω
Εγώ συνέχεια νιωθα τη παύση. Να φανταστείς πιο μικρή η έκτακτη με.πεταγε στον ύπνο το βράδυ και νόμιζα ότι σταματούσε η καρδιά και πεθαινα. Είναι πάρα πολύ φοβιστικο. Τώρα π.θα πάω σπίτι μπορεί να πάρω λίγο ηρεμιστικό να κοιμηθώ είμαι αυπνη
Και εγώ αυτό σκέφτομαι
Πήρα 0.25 ζαναξ τι το θελα μου ρίξε τη πίεση 8 είναι και υποτασσικη βέβαια τη πήρα ξαπλωμένη μόλις σηκώθηκα ανέβηκε. Κ ζαλίζομαι λες κ έχω πιει τι το ήθελα
[QUOTE=ellaki1989;1252734]Δηλ πιστεύεις ότι αυτό που παίρνω δεν με καλύπτει; Ότι να μιλήσω με.το γιατρό και να δοκιμάσω άλλο; Καρδιολόγο να πάω η όχι; Και έλεγα το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι να πάρω μισό ηρεμιστικό το λες;
Δεν σε καλυπτει ...οχι....θες αλλο να σε ανακουφισει απο τα προβληματα....θες ψυχιατρο ψυχολογο
....να στα γραψει κιολας
Το 0.25 zanax δεν την ρίχνει τόσο πολύ φταίει και η ζέστη σίγουρα και η αρρυθμίες σήμερα έχω κάνει πολλές αρρυθμίες εγώ στην δουλειά και μαζί με την ζέστη συνδυασμός ασεε
Ναι κτλβ τώρα είμαι κάπως καλύτερα απλά ζαλίζομαι πολύ ανέβηκε
Καλημέρα παιδιά καλημέρα Μπάμπη. Το ηρεμιστικο αν και πολύ λίγο έκανε τρομερή δουλειά κοιμήθηκα αρκετά και καλά. Το μόνο είναι ότι Μ έριξε τη πίεση 8 αλλά μετά ανέβηκε. Το πρωί που ξύπνησα έχω δύσπνοια δε ξέρω αν είναι το χάπι η επειδή κοιμήθηκα πολύ. Θα επισκεφτώ έναν γιατρό να το συζητήσω να βρεθεί λύση. Καλή Παναγιά να έχουμε με.ψυχικη υγεία σε όλους μας!!
Θα προσπαθήσω χθες κοιμήθηκα παρά πολύ καλά είχα καιρό..σήμερα όμως είμαι με πάρα πολύ δύσπνοια δε μου φτάνει ο αέρας νομίζω θα σκάσω
Στο τέλος θα γίνω φυτό δε θέλω με το παραμικρό πήρα και χθες
Φυτό αλλά τι φυτό με ένα λουτσο 30 πόντους
Δε κατάλαβα το σχόλιο