ο ρε πανο.λες και το σεξ ειναι πανακεια ....μακαρι να λυνονταν ολες οι στεναχωριες με ενα κρεβατι.αλλα δεν παει τοσο απλα για ολους ξερεις...
Printable View
ο ρε πανο.λες και το σεξ ειναι πανακεια ....μακαρι να λυνονταν ολες οι στεναχωριες με ενα κρεβατι.αλλα δεν παει τοσο απλα για ολους ξερεις...
εγω παντως απο τοτε που πηρα ανατομικο κρεβατι μου περασαν οι πονοι στην μεση.
μεν...
θα πουλησω το κορμιιιιι μουυυυυυυυυ ....... αυριο κερναω απο τον πρωτο μου μισθο ;)Quote:
Originally posted by πανος12345
αν αυτο που σε ενδιαφερει απο το ιντερνετ ειναι να βρεις ενα νεο επαγγελμα ναι! ειναι μια πλατφορμα δημιουργιας απεριοριστου αριθμου σαιτ στην γλωσσα μας ...
Μαλλον θα βρεθειτε, σε μια βαση δεδομενων με πανω απο 3.000.000 μελη που μονο αν τα στοιχεια που θα δηλωσετε ταιριαζουν θα ανταμωσετε...Quote:
Originally posted by Empneustns
ελενα δοκιμασε και πες μας,ψοφαμε για ενημερωση ;) και αλλη ερωτηση,αν μπω στο σεξ για ελληνες και το αλλο μου μισο στο σεξ για ωριμους ελληνες θα βρεθουμε μεταξυ μας;
Ακομα και αν ο αλλος βρισκεται στην Ακτη του Ελεφαντοστουν ...
Ολη η σημασια της αναζητησης ειναι να βρει η πιο εξελιγμενη μηχανη στον πλανητη μονο οτι της ζητησετε
μην βιαζεσαι....7 μηνες δουλεψα 10 ωρες την ημερα και ακομα δεν εχω παρει ουτε ενα ευρω...Quote:
θα πουλησω το κορμιιιιι μουυυυυυυυυ ....... αυριο κερναω απο τον πρωτο μου μισθο ;)Quote:
Originally posted by πανος12345
αν αυτο που σε ενδιαφερει απο το ιντερνετ ειναι να βρεις ενα νεο επαγγελμα ναι! ειναι μια πλατφορμα δημιουργιας απεριοριστου αριθμου σαιτ στην γλωσσα μας ...
Ομως εχω την χαρα να ανοιξω μια απασχοληση για οσους αγαπουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ σαν αντικειμενο...
τρελενομαι για ανοιχτους ανθρωπους,να παρω και το μαστιγιο μου; (σλατ)
Αφού όλη την μέρα είσαι στο φόρουμ τι λές;σταμάτα Πάνο γιατί αρχίζει άλλος γύρος νομίζω
γιωτα φανταζεσαι να ταιριαξεις μεσα απο την εξελιγμενη σοφιστικειτιντ αλανθαστη συνδυασμενη αναζητηση με τον πανο.θα παρει φωτια το μου σου νου μετα ;)
Ελενα...το σεξ δεν ειναι πανακεια ...ειναι εσυ , εγω , ο εμπνευστης ,Quote:
Originally posted by Helena
ολοι μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειναι η ζωικη ενεργεια που μα εφερε εδω και που μπορει εστω και αν δεν ασχολουμαστε καθολου μαζι της , να μας κανει καλα η να μας αρρωστησει!
Ομως γιατι απο ενα ολοκληρο χωραφι σταθηκες σε ενα κολοβο σταρι? Κοιτα τον εαυτο σου Ελενα πως τον βλεπουν οι αλλοι και ψαξε μονο για φιλους για να παιζετε μαζι ποδοσφαιρο στην παραλια! Φτιαξε την δικη σου ομαδα δωστης τιτλο \"ποδοσφαιρο γυναικων Αγ Παρασκευης \" και μαζεψε φιλες και φιλους! δωστε ραντεβου στο γηπεδο παιχτε μπαλα και δωστε νοημα στην μοναξια σας με αυτο τον τροπο!
Τι μπορει να προσφερει ενα μηχανημα επικοινωνιας ?
Μα τι αλλο απο την αξιολογηση, την συγκεντρωση , την καταταξη , η την δημιουργια μιας ομαδας ανθρωπων με κοινα ενδιαφεροντα?
χχεχQuote:
τρελενομαι για ανοιχτους ανθρωπους,να παρω και το μαστιγιο μου; (σλατ)
μπα σε καλο σου .. :P
Οτι θα ταιριάξω με τον Πάνο δεν φαίνεται;αλλοίμονο
γιωτα μου φενεται οτι σου αρεσει ο πανος.:P
σταθηκα στο σταρι απο το χωραφι γιατι το συνδυασα με την υπογραφη σου :P
Αργησες αλλά το κατάλαβες.