Επίσης αν με ξέρεις από κοντά να πιω καφέ αλλιωσ ξύλο κι αν πάω με άλλη θα φάω σφαίρα έτσι λέει η κόρη μου
Printable View
Επίσης αν με ξέρεις από κοντά να πιω καφέ αλλιωσ ξύλο κι αν πάω με άλλη θα φάω σφαίρα έτσι λέει η κόρη μου
Αυτά συμβαίνουν όταν τα αντικείμενα αντί να εκπληρώνουν αποκλειστικά τον χρηστικό σκοπό αγοράς τους χρησιμεύουν και για να καλύψουν άλλα κενά μας, συναισθηματικά συνήθως. Ή όταν υπάρχει κάποιο τραύμα που σχετίζεται με την έλλειψη χρημάτων. Έχω κι εγώ παρόμοια προβλήματα. Το τι ακριβώς συμβαίνει μόνο με ψυχοθεραπεία μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες για να μου απαντήσεις. Θα το κοιτάξω σίγουρα.Πολλές φορες σκέφτομαι οτι βασανίζομαι χωρις λόγο..
Αν υπάρχει υγεία, όλα τα άλλα είναι απλά για να κάνουμε τη ζωή πιο εύκολη. Εμένα οι μέρες περνούν και τις χάνω, ζώντας με συνεχόμενες κρίσεις άγχους και πανικού. Σκέψου ότι εμείς οι ίδιοι γερνάμε, αρρωσταίνουμε, χάνουμε ανθρώπους. Τι αξία έχουν τα υλικά αγαθά μπροστά σε όλο αυτό. Επίσης το τέλειο είναι υποκειμενικό.
Αγοράζουμε κάτι για να το χρησιμοποιήσουμε και πρέπει να το χαρούμε η φθορά είναι αναπόφευκτη. Είναι άδικο να το αφήσουμε στην άκρη για να μην το χαλάσουμε. Οι γρατσουνιές μας δίνουν αναμνήσεις.