Originally Posted by
Idkwhattosaytho
Αυτο ειναι το θεμα βασικα. Νιωθω οτι μου αρεσω γενικα αλλα ειμαι πολυ ησυχη (σε σημειο να μη μιλαω καθολου ωρες ωρες). Αυτο δεν μου αρεσει μονο σε εμενα. Αλλα δεν ξερω τι να πω η κομπλαρω τις περισσοτερες φορες (εξου και το username μου εδω περα). Αναγκαστικα αλλαζουν αλλα πιστευω οτι μπορεις να κρατησεις επαφη. Εγω εχω μετακομισει αλλα δεν εχω παει και πολυ μακρια. Στα 15 με απασχολησε πρωτη φορα για αυτο το αναφερω. Ειχα φιλους μεχρι την 4η-5η δημοτικου (μετα μετακομισαν και χαθηκαμε επειδη ημασταν πολυ μικροι). Στην 6η δημοτικου αρχισαν ολοι να με κανουν περα για καποιο λογο. 1η-2α γυμνασιου ειχα παρεα στο σχολειο και μετα δεν ημουν πολυ του εξω οποτε δεν με ενοιαζε που δεν εβγαινα. Μετα τα 14-15 αρχισε να με νοιαζει. Αλλαξα σχολειο και στο καινουριο περιβαλλον με εκαναν περα. Απο εκει αρχισα να εχω αυτη την ανασφαλεια. Γιατι νομιζα οτι ηταν οι αλλοι το προβλημα. Και στο καινπυριο περιβαλλον ολοι θα ειναι διαφορετικοι. Οσες σχεσεις εχω κανει απο τοτε και μετα ειναι επιφανειακες και χαλανε μετα απο λιγο. Μονο μια φιλια ηταν πιο ουσιαστικη αλλα ξεκοψαμε 1,5 χρονο πριν καθως δεν με σεβοταν. Μου ηρθε και μια προδοσια απο μια ξαδερφη μου που ημασταν πολυ κοντα. Απο εκει και περα σταματησα να εμπιστευομαι τους αλλους. Σαν παιδακι παιδακι τωρα δεν ειχα καμια δυσκολια ημουν πολυ κοινωνικη απο οτι μου λενε οι γονεις μου και απο οτι θυμαμαι απο λιιιγο μεγαλυτερη ηλικια (μεχρι 3η-4η δημοτικου)