Originally Posted by
alexia94
Είμαι 30 πλέον έχω διάγνωση με γαδ και που κ που καταθλίψεις απ τα 20. Με θυμάμαι από μικρή ντροπαλή αντικοινωνική . Μεγαλώνοντας έγινα το αντίθετο ,2 χρόνια ήμουν σε θεραπεία με σιπραλεξ κ με ψυχολόγο μαζί δούλευα πέρα απ τον γιατρό. Έτυχε κ με πιάσαν. Δεν ένιωθα άγχος δεν ένιωθα να υπάρχει τπτ από γαδ στη ζωή μ συνέχιζα τη σχολή τελείωσα πηρα πτυχίο έκοψα τα χάπια. Τρία χρόνια μετά άρχισαν όλα ξανά .. μόλις η ζωή μου τα έφερε αλλιώς δεν έβρισκα δουλειά έφτασα 27 μετακόμισα ήδη μετά το πτυχίο στην πόλη μου . Τόσο αντεξα τρία χρόνια για να επανέλθουν ταχυκαρδίες άγχη κρίσεις κατάθλιψη κ ότι έχει ο καθένας με τη γαδ. Ξανά χάπια, ξανά ψυχολόγος. Αλλάζω τη ζωή μου όσο μπορώ κ μειώνονται τα συμπτώματα της κατάθλιψης κ της γαδ. Μέχρι που έκοψα πέρσι ξανά τα αντικαταθληπτικα. Αυτό ήταν νομίζω και το τέλος μ. Αυτό νομίζω υπήρχε από πάντα , θα έχει υφέσεις κ εξάρσεις ανάλογα με τη ζωή έτσι τουλάχιστον μου είπε ο ψυχιατρος. Πλέον δεν βρίσκω αντικαταθληπτικο που να με στρώσει κ η ζωή μου έγινε απαίσια από αρρώστιες ανεργία φιλίες μοναξιά κ εξάρτηση από ζαναξ τα οποία αντικαθιστω σταδιακά κ υποφέρω . Όποτε το πρώτο είναι να αποδεχτείς ότι μάλλον θα υπάρχει για πάντα γαδ αλλά αν η ζωή σου είναι καλύτερη η μπορείς να τη κανείς εσυ καλύτερη δε θα ναι έντονη κ προβληματική . Επόμενη επιλογή είναι συνεδρίες κ φάρμακα . Μόνο τότε ήμουν καλά . Ίσως αν καταφέρω να φύγω μια μέρα απ την ουσιοεξαρτηση και βρω ξανά τον εαυτό μοτ να μην υπάρχει γαδ!