Μα αυτό κάνω βρε νούμερο. Εσύ είσαι στον κόσμο σου και βλέπεις φαντάσματα.
Printable View
Μα αυτό κάνω βρε νούμερο. Εσύ είσαι στον κόσμο σου και βλέπεις φαντάσματα.
Ντροπή σου για αυτό που κάνεις. Όπως και να έχει ελπίζω να γίνεις καλά.
εσυ να δουμε ποτε θα γινεις καλα.
τα μπαν που εχεις φαει, σιγουρα εχουν εκπνευσει.
αφου εχεις τοσο μεγαλη αναγκη ενα φορουμ που με καθε προφιλ το απαξιωνεις και βριζεις τους διαχειριστες και τα μελη, γιατι ξεφτιλιζεσαι ετσι και σκαρφιζεσαι νεα ονοματ α και νεες ψευτικες ιστοριες και δεν μπαινεις με ενα γνωστο σου προφιλ και λεγοντας αληθειες;.
και εχεις και το θρασσος να βριζεις κι απο πανω, επειδη σου επισημανε τα ξεφτιλικια σου... μεγαλη γυναικα να φερεσαι σαν 8χρονο.. ολα κατω απ το χαλακι κι οταν σε φτυνουν, επιμενεις οτι βρεχει..
Για πες τι κάνω ακριβώς? Μπαίνω και διαβάζω την ιστορία κάποιου και λέω την γνώμη μου. Σωστή ή λάθος είναι η γνώμη μου. Και ξέρεις τι γίνεται? Μετά νιώθω βλάκας (καλά με είπες τελικά) που την ιστορία την είπε ένα συγκεκριμένο άτομο που κάθε φορά μπαίνει με νέα ταυτότητα..
Εγω παλεύω να κλείσω τις πληγές μου, πάω σε ψυχολόγο. Εσύ?
Johhny32 θα ζητήσω συγγνώμη από εσένα γιατί άθελά μου το θέμα σου έγινε αρένα, χωρίς καν να φταις. Να ενημερώσω όσους λοιπόν καίγονται ότι εγώ με αυτόν τον έναν και μοναδικό λογαριασμό που έχω δεν θα ξαναμπώ και δεν θα τους ξαναενοχλήσω. Τελευταίο μου μήνυμα.
Βλέπεις; Αν ήσουν αληθινή θα υπερασπιζόσουν την αλήθεια σου.
Κι εμένα με είχαν κατηγορήσει για διπλοπρόφυλο όταν μπήκα ενός άλλου χρήστη αλλά τελικά αποδείχτηκε η αλήθεια.
Εσύ δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου γιατί όντως έχουμε δίκιο.
Και κάθε μα κάθε φορά ταπώνεσαι και φεύγεις ταπεινωμένη.
Μπαχαλοκατασταση...και χαλαει και το νημα του μελους...ΑΛΛΑ..ωραια εισαι...πας απο το 0-100 σε δευτερολεπτα..δεν διαφερεις σε τιποτα με αυτο που εγραψες εισαι στον κοσμου σου και βλεπεις φαντασματα...με τον αλλον που εγραψε για το προβλημα της...
Καθομαι δυο μερες που ξενυχταω επειδη ειμαι με covid και εισαι μεσα ολο το βραδυ φιλη..ποτε προλαβαινεις ηθελα να ξερα γιατι δηλωνεις και μανα ...και διαβαζω και τις απαντησεις σου σε ολα τα θεματα που μπορει να ανοιξει καποιος ...τσουπ ν σαι...
Απλα αναρωτιεμαι πως γινεται ενα ατομο που αντιμετωπιζει τοσο αγχος πως βρισκει τη δυναμη να χωνεται παντου και να αλλαζει και υφος...απο το δεν ειμαι καλα και παλευω..στη χολη...περα απο το οτι εισαι ολη μερα εδω μεσα...τλπ..δεν ξερω γιατι νευριασα που μπηκα και ειδα το προφιλ σου ...και ουτε θελω να τσακωθω...γιατι με κουραζει οπως και με τον tziovani και καταληγω με πονοκεφαλο...τωρα εσυ ξερεις...απλα θα σου πω αυτο που ειπα και στον φιλο σου τον tziovani..μιλαμε..σιγουρα υπαρχουν αντιθετες αποψεις δεν προσβαλλουμε ομως ...αυτα
αηδια εχεις καταντησει...
την αποψη σου να την λες με το πραγματικο προφιλ σου. οχι με τα 100 που βαζεις μεσα για να διαλυθει το φορουμ (μιας και δεν σε ανεχεται).
το προβλημα σου δεν ειναι οτι νομιζεις οτι εισαι εξυπνη.
το προβλημα σου ειναι οτι νομιζεις οτι οι αλλοι ειναι πιο ηλιθιοι απο σενα...
Το δικο σου προβλημα ειναι πως εισαι ''κουφη'' και θα μπορουσες απλα να κανεις αναφορα ή να στειλεις στην διαχειριση να δουμε αν ειμαι ολα αυτα τα προφιλ που λες!!Μπηκα και διαβασα αρκετα για τα μελη που ηταν παλια εδω και ειχαν δημοσιευσει ποιοι ηταν ποιοι με ποσα προφιλ..αρα τροπος υπαρχει..αμαν πια..υποτιθεται εισαι απο τα πιο παλια μελη..αρα γνωριζεις τη σαρα και τη μαρα εδω μεσα εδειξα κατανοηση για ολο το δραμα εδω μεσα..κριτικη για το πως γραφω...κριτικη για το τι λεω...δεν ξερω πως να αντιδρασω πλεον και γελαω γιατι ξερω και υποστηριζω πως TSAKALI APO TA_LIDL ειναι το μονο προφιλ μου..εν αντιθεση με την Tania που και εγω της,την ειπα και βγαζει ματι πως ειναι και το NONAME αν διαβασεις το μονοπρακτο τους...οπως επισης αν διαβασεις ολα τα μηνυματα της Tania που πηγαινει απο την συνθηκη ειμαι μανα σε κατασταση πανικου πηγαινει στη συνθηκη εχω αποψη για ολα με αποκορυφωμα την τραχιλιτιδα σημερα...κουραστηκα αληθεια με αυτη την ιστορια οπως επισης πιστευω με οσα καθομαι και διαβαζω προφιλ παλιων πως η Tania ειναι ''Η Οντετ και οι υπολοιπες φανταστικες τις φιλες''