αρε κοριτσια,και αναρωτιωμουν γιατι φταρνιζομαι απογευματιατικα ;) nvincible4EVER θενκς για τα καλα σου λογια ;) αληθεια εχετε εκει κατω ζαρα; χεχε
Printable View
αρε κοριτσια,και αναρωτιωμουν γιατι φταρνιζομαι απογευματιατικα ;) nvincible4EVER θενκς για τα καλα σου λογια ;) αληθεια εχετε εκει κατω ζαρα; χεχε
nai exoyme.h panikoula eime kale.
το ξερω καλε,μου το εχεις πει :)
emp το κεφαλι μου παιε να σπασει.
πηρα ενα φυτικο χαπι με βαλεριανα μεσα.φυτικο ηρεμιστικο και εχω φοβιθει μην παθω κατι.το δινουνε χωρις ιατρικη συνταγη.
πονανε τα κοκαλα μου ολα :(
να παρω ντεπον πειτε μου θα τρελαθω απο το πονοκεφαλο με πονανε κ τα κοκαλα μου.λες να αλληλεπιιδρασει το ντεπον με το χαπι βαλεριανας?αααααααααααααα� �.
τιποτα που να μην ποναει διαθετουμε;
εμπνευστη καποια θελει να πει εμεσσα η οχι οτι οταν ο θεος σε εφτιαχνε ειχε ΕΜΠΝΕΥ Σ-ΤΗ!ΛΟΟΛ
πες τα χρυσοστομη ;)
να παρω ντεπον πειτε μου !!
Δεν ξερουμε βρε πανικουλα...
εγω δεν ξερω,μηπως τα μπερδεψεις ολα αυτα και σε κανουν χειροτερα μετα...
σου ειπα να πιεις νερο, γιατι αν οντως ειχες παρει ασυμβατα μεταξυ τους χαπια , το νερο θα διευκολυνε το στομαχι σου να τα αποβαλει..τωρα εσυ ξερεις για την επομενη φορα !Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
ειναι 3 ωρες π πηρα θα εχει διαλιθει πλεον.δεν ζαλιζομε κρηση ελαφρια θα ελεγα,
Εγω πχ μολις πηρα ενα χαπι κοντα σε ολα τα αλλα , για τον προστατη που γραφει να αποφευγω το αλκοολ και πινω μπυρα!
αν δω τα σκουρα θα πιω ακομα μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
παλιογερος η τρελογερος το πιστολι κινδυνευω να αρχισει να πυροβολαει μονο του!
Πριαπισμος αναφερεται στις πιθανες παρενεργειες!
Λες πανικουλα να γινω στα γεραματα Μπρακαλεονε?
χαχαχαχαχα
Εμπνευστη αυτο πηγα να γραψω αλλα το διορθωσα μετα :p
μηπως σε πειραξε οντως η μπυρα και δν εβγαλα ακρη σε αυτο το πσοτ σου?:!Quote:
Originally posted by πανος12345
σου επιπα να πιεις νερο γιατιαν οντως ειχες παρει ασυμβατα μεταξυ τους χαπια , τονροθα διευκολυνε το στομαχι σου να τα αποβαλει..τωρα εσυ ξερεις για την επομενη φορα !Quote:
Originally posted by nvincible4EVER
ειναι 3 ωρες π πηρα θα εχει διαλιθει πλεον.δεν ζαλιζομε κρηση ελαφρια θα ελεγα,
Εγω πχ μολις πηρα ενα χαπι κοντα σεολα τα αλλα για το προστατη που γραφει να αποφευγω το αλκοολ και πινω μπυρα!
αν δω τα σκουρα θα πιω ακομα μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα
mariap ;) αδιορθωτη ;)