Originally Posted by
tziovani
δεν ειμαι κουτσομπολης , ουτε εχω υπογειες (εκτος αναρτησεων ) επαφες ,να μετραω αναρτησεις και θεματα . σιγα μην τα διαβαζω και ολα . αφου λοιπον τα ξερεις ολα ( για τα ακαουντ ) εδω μεσα ! και επειδη ειναι παλαιοσκουλ ? εδω υπαρχουν μπολικοι κατ επιφαση προοδευτικοι που χειραγωγουν χειροτερα η΄με την συγκεκαλυμενη προοδο που επικαλουνται διοχετευουν την κοινη γνωμη οπως βολευει . πολυ αγαπη στην αριστερα και στην αλληλεγγυη τελευταια για τον μισθο και την καρεκλα απο τους νομεν . παμε λοιπον γιατι εισαι μονοδιαστατη φεμινιστρια ( οπως μας βολευει δλδ ) . και επειδη το νομπελ μου ειναι τεραστιων διαστασεων , δεν μπορεις ολα να τα βαζεις οτι πταιει το περιβαλλον . ερεθιμστα ναι φυσικα . η ιδια φταιει , που δεν εχει ανεξαρτητοποιηθει και να δει το σεξ αποιπινικοποιημενο . απο την αλλη πλευρα ,ομως ( επειδη ειμαι ο νους μου ειναι πολυδιαστατος , οχι σαν τον δικο σου - περιχαρακωμενος ) , ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και ο τροπος ζωης του καθενος ειναι μοναδικος και δεν μπαινει σε καλουπια ( 1-0 ) . δλδ εγω που εχω τοσα πολλα κανει , φυσικοτατα κανω παρεα και με ατομα τα οποια εχουν ελλειψη εμπειριων η' πεποιθησεων . δεν θα τους επιβαλλω το σεξ , θα τους πω ομως , το σεξ ξεμπουκωνει .
υγ. γιατι να με εχει κανει η φυση , τοσο εξυπνο . τρομαζω !