Originally Posted by
Joanna8
Παιδιά και γεροντόπαιδα. Ηρεμήστε, γιατί δε βοηθάτε την κοπέλα με την κατινιά σας, τις προβολές και τα κόμπλεξ που δεν έχετε καταφέρει να λύσετε τόσα χρόνια στο φόρουμ. Σε λίγο θα σας κοπεί και σύνταξη από το φόρουμ. Τόσα χρόνια και σκυλιά να ήσασταν θα είχατε πεθάνει. Κι αντί να σας ανησυχεί που δεν έχετε κάνει τίποτα να αυτοβελτιωθείτε τόσα χρόνια εδώ, συνεχίζετε την παπάντζα σας. Τι σας έχει προσφέρει το συγκεκριμένο φόρουμ; Τι έχετε προσφέρει στους εαυτούς σας;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοπέλα θα κάνει καιρό να μπει και δε θα ξαναμπεί μάλλον, γιατί μόνο μαζί της δεν ασχολείστε. Ο καθένας εδώ μέσα είναι "εγώ-εγώ-εγώ", και "θαυμάστε με τι ωραία που τα λέω για τη ζωή και εγώ μόνο ξέρω".
Επίπεδο γειτονιάς στην Κοκκινιά του 1950 (υποθέτω οι παιδικές σας αναμνήσεις) από ασπρόμαυρες ταινίες. Για να βγάζετε τόσους αφρούς από τη λύσσα σας και να βρίζετε χωρίς να μπορείτε να συγκρατηθείτε, θα πει ότι αυτός που σας είπε την αλήθεια για εσάς, χτύπησε κεντρική αρτηρία και σας πόνεσε πάαααααρα πολύ. Ακράτεια να έχετε μόνο στο βρακί σας, όχι και στην ψυχή σας. Η ακράτεια του βρακιού διορθώνεται με πάνα. Η ακράτεια ψυχής με τίποτα.
Ηρεμήστε, αποσυρθείτε από το φόρουμ αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάστασή σας και λύστε τα δικά σας θέματα με ειδικό, προτού ασχοληθείτε με τις συμβουλές προς τους άλλους. Κι αν στην ηλικία σας δεν περνάει πια η μπογιά σας, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, έχετε μείνει μόνοι και δε σας θέλουν ούτε οι γάτες σας, κάντε ξεχωριστό νήμα και μιλήστε εκεί.
Νιώθω ετεροντροπή για την κατάντια ορισμένων σχολιαστών που ναρκισσιστικά έκαναν το θρεντ της κοπέλας καθρέφτη της άθλιας τοξικής, έρημης ζωής τους και αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την wanderer010 που ελάχιστοι ασχολούμαστε με το θέμα της που είναι πολύ σοβαρό, πιο σοβαρό από τα υπαρξιακά του ενός και του άλλου.