Originally Posted by
Ionas21
Καλημέρα σε όλους,
Ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη. Τα αποτελέσματα βγήκαν χθες το απόγευμα λίγο πριν πάω στον ουρολόγο. Το PSA ήταν ανεβασμένο αλλά ο ουρολόγος με καθησύχασε γιατί λιγότερο από 48 ώρες από την εξέταση είχα επαφή. Και αυτό δεν επιτρέπεται. Θα την επαναλάβω σε ένα μήνα αλλά με καθησύχασε. Τα νεφρά μια χαρά. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και υπέρηχο σε 15 μέρες και ότι τελικά ο προστάτης 45 cc δεν είναι και τόσο μεγάλος. Μου έδωσε κι ένα χάπι για τη διευκόλυνση της ούρησης. Μπορεί να είναι προστατίτιδα. Τον ρώτησα αν σχετίζεται με κακοήθεια και μου είπε όχι. Τουλάχιστον ηρέμησα με τα νεφρά που είχα πολύ άγχος. Πάντως γενικά μου είπε όλα οκ και να μην ανησυχώ και να πάω να φάω κάτι να ηρεμήσω να πιω μια μπύρα και να κάτσω με τη γυναίκα μου χαλαρά. Άκουσα και λίγο μουσική που λατρεύω και είχα να ακούσω μήνες ουσιαστικά. Έφτιαξα και μία ποικιλία και μετά κοιμήθηκα σαν πουλάκι και πήγα μόνο μία φορά τουαλέτα το βράδυ. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και έλεγα ιστορίες με το γιο μου από την περίοδο που ήμουν κι εγώ φοιτητής καθώς τον πήγαινα στο πανεπιστήμιο και λυθήκαμε στο γέλιο. Καιρό είχα να τον δω να γελάει έτσι το παιδί.
Η προσευχή βοηθάει, η μουσική, το γέλιο και η καλή διάθεση. Ο Γιατρός επίσης όταν πάνω από όλα είναι άνθρωπος. Κάποτε έγραφα και μουσική, έπαιζα στο αρμόνιο, στην κιθάρα (καιρός να αντικαταστήσω την σπασμένη χορδή). Πρόσφατα είχα ξεκινήσει να διαβάζω το Ζήσε του Πάτερ Λίβυου και το είχα παρατήσει (που λέει κάτι πολύ σημαντικό). Τελικά φοβόμαστε να πεθάνουμε ή να ζήσουμε;
Καλημέρα σε όλους. Να είστε όλοι καλά.
Και πάλι ευχαριστώ.