Originally Posted by
Remedy
σε καταστολη εισαι εσυ, που σκεφτεσαι και μιλας σαν αμοιβαδα, γεροπαραλυμενε..
οχι μονο σεξ δεν μπορεις να κανεις, αλλα ουτε να κατουρησεις προφανως, γι αυτο και η εμμονη σου με τα μπειμπιλινα .
νομιζα οτι εισαι 50ρης οπως λες, αλλα απο την απιστευτη ξελιγωμαρα σου και την εγκεφαλικη παραλυση να μην καταλαβαινεις τι διαβαζεις,, πιθανολογω οτι εισαι ανω των 70, γι αυτο κι εχεις εμμονη με το σεξ που δεν μπορεις πλεον να κανεις, μπας και ενδιαφερθει καμια απελπισμενη να τα λετε διαδικτυακα και να της λες οπως κανεις εδω ολη μερα τι ΘΑ της εκανες και ΘΑ της ερανες, αν μπορουσες να πηδηξεις και δεν ησουν στο σπιτι με ακρατεια....
υ.γ. γεροπαραλυμενε, εγω το ξερω πολυ καλα οτι η κοπελα ειπε οτι η σχεση της ειναι απο αποσταση. ΕΣΥ βρε βλακα το ανεφερες οτι παραδεχεται οτι ενας γκομενος θα ελυνε πολλα προβληματα, και σου θυμιζω καθοτι εισαι βλακας, οτι το λεει επειδη εχει , οχι επειδη το υποθετει (ασχετως που ειναι σε απσοταση. δεν τηαν παντα σε αποσταση).
υ.γ.2 ντουζακι να σε κανει ο νοσοκομος σου (νοσοκομα, δεν πιστευω να ανεχθει τα χαλια σου) για να το κανεις με τον δονητη σου. εγω το κανω με ανδρα, δεν μπαινω να μου τρεχουν τα σαλια στα φορουμ για να τον παιζω μεσα απο την πανα ακρατειας, με φαντασιωσεις απο οταν μπορυσα να πηδηξω (αλλα σπανιως εβρισκα)...
υ.γ. 3 οταν συνειδητοποιησεις οτι κανεις που οντως πηδαει δεν παινευεται μονος του , ουτε λεει τετοιες ξελιγωμαρες σαν εσενα για φαντασιωσεις του που δεν μπορει να πραγματοποιησει, τοτε θα καταλαβεις ποσο καραγκιοζης γινεσαι οταν τρεχουν τα σαλια σου εδω μεσα..