Originally Posted by
tziovani
μαλιστα , ρε μαν σορρυ κιολας , επειδη και εγω εχω κανει 3-4 σχεσεις σε τετοιο στυλακι , και μεναμε μαζι , θες γιατι μοιραζαμε εξοδα , θες γιατι τα βρισκαμε μια χαρα , πως λειτουργει αυτο το ζητημα , στην γενετειρα σε διαφορετικα σπιτια , αλλα και στην πολη δουλειας παλι σε διαφορετικα ....
κατι δεν κολλαει δλδ με την ολη φαση ...
στην θεση σου την τυπισσα δεν θα την εβλεπα και πολυ σοβαρα , με την εννοια οτι κατι χαλαει ολη την φαση . εσυ προσπαθεις κανεις πραγματα , διακοπες κλπ ...και στα χωνει επειδη θα γυρισει δυο μερες στην αλλη πολη ξερω γω ...
κοιτα στο 7μηνο πανω βγαινουν πραγματακια ...και συνηθως οταν με τον αλλον ταιριαζουμε και τα βρισκουμε γενικα στο 2μηνο ειδικα στην φαση σου μενεις μαζι ...εκτος αν της βαζουν χερι οι δικοι της να μην μεινετε μαζι ...
εγω το βλεπω εξ αρχης οτι δεν τραβαει η τυπισσα για δικα της ζορια γενικα ...η επισκεψη ειναι το αλλοθι ...οπως ειπες και εσυ ....τι να πω δεν σας ξερω κιολας ..αλλα η΄κατι την χαλαει η΄ ειναι κτητικη οσο δεν παει ...
μην ξεκινησεις τωρα τα χαζα , καλη χρονια και μηνυματα ...βγες πιες τις ποταρες σου και το μελλον θα δειξει ..και φυσικα τηλεργαζεσαι τις επομενες μερες ....