αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=7lh525NYjzY&feature=related
Printable View
αφιερωμένο
http://www.youtube.com/watch?v=7lh525NYjzY&feature=related
Χρονια πολλα και απο μενα και ευτυχισμενα....!!!
χρονια καλα μαρια μου :)
Μαράκι που βρίσκεσαι? Θα κάνουμε κανένα πάρτι σήμερα να γιορτάσουμε την ενηλικίωση σου?
πολυχρονη και οτι επιθυμεις να το βρεις :)
Λοιπόν....το πάρτυ για τα γενέθλια της Μαρίας ορίστηκε για την Κυριακή το απόγευμα στο σπίτι μου. Όσοι θέλετε να παρευρεθείτε, στείλτε υ2υ στη διοργανώτρια. Δηλαδή εμένα.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ και απο μενα - με υγεια πανω απόλα ψυχικη αλλα και σωματικη. Να σαι καλα. :)
Χρονια πολλα κι απο μενα Μαρια =)
Που χάθηκες εσύ ομποράκι μου?Quote:
Originally posted by oboro
Χρονια πολλα κι απο μενα Μαρια =)
Έμαθα πως τελικά υπάρχεις .....κρίμα. Ούτε ένας να πέσει μέσα?
Βαγγο μου καλησπερα ;) Nαι ειμαι απασχολημενος τις τελευταιες μερες ειναι η αληθεια, κυριως με το να υπαρχω σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι παλιοτερα! Η ζωη ειναι ομορφη! Η Μαρια και τα παιδια ειναι ολοι γλυκες και περασαμε πολυ ωραια. Φανταζομαι κι εσεις την Κυριακη θα το καψετε, χεχε.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Που χάθηκες εσύ ομποράκι μου?
Απ\' την αλλη ναι, κι εγω προβληματιζομαι... Μα ουτε ενας εκ των σουπερ-ντουπερ ντετεκτιβ να μην δικαιωθει? Ρε παιδια, τοσον κοπο, τοσην ερευνα, τοση πληροφορημενη εικασια για τον mystery man/woman/nature lover, μονο και μονο για να αποδειχθει στο τελος πως... υπηρχε στ\' αληθεια?? Γιατι υπερλαμπρα μου αστρα?? Γιατι??
Τοσοι και τοσοι αντικατοπτρισμοι στην ερημο του εικονικου ετουτου κοσμου, απ\' το καθαριο κι ημερο ποταμι δεν θελησατε να πιειτε?
Γιατι?
Θεοφανια που μενεις?
ομπερο χαθηκες στα αληθεια... σε εφαγε η απεραντοσυνη του ιντερνετ :p
Quote:
Originally posted by oboro
Βαγγο μου καλησπερα ;) Nαι ειμαι απασχολημενος τις τελευταιες μερες ειναι η αληθεια, κυριως με το να υπαρχω σε μεγαλυτερο βαθμο απο οτι παλιοτερα! Η ζωη ειναι ομορφη! Η Μαρια και τα παιδια ειναι ολοι γλυκες και περασαμε πολυ ωραια. Φανταζομαι κι εσεις την Κυριακη θα το καψετε, χεχε.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Που χάθηκες εσύ ομποράκι μου?
Απ\' την αλλη ναι, κι εγω προβληματιζομαι... Μα ουτε ενας εκ των σουπερ-ντουπερ ντετεκτιβ να μην δικαιωθει? Ρε παιδια, τοσον κοπο, τοσην ερευνα, τοση πληροφορημενη εικασια για τον mystery man/woman/nature lover, μονο και μονο για να αποδειχθει στο τελος πως... υπηρχε στ\' αληθεια?? Γιατι υπερλαμπρα μου αστρα?? Γιατι??
Τοσοι και τοσοι αντικατοπτρισμοι στην ερημο του εικονικου ετουτου κοσμου, απ\' το καθαριο κι ημερο ποταμι δεν θελησατε να πιειτε?
Γιατι?
Το ότι κάποιος λέει ότι έμαθε πως υπάρχεις δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι υπάρχεις.
Κατά τα άλλα ο νταλκάς με Nature καλά κρατεί….
Εχεις δικιο nature. Ας το μαθουν τελικα ολοι εκτος απο εσενα. Ετσι οπως παμε. Γιατι να σε περιχαρακωνει η υπαρξη μου αληθεια, γιατι, γιατι...
Καλημέρα oboro που έχεια σάρκα και όστα!!!!!;)