Γενικά το σώμα μας είναι θορυβώδες, ίσως να μην χρειάζεται να δίνουμε υπερβολική σημασία. Εγώ μόλις έχω κοιμηθεί τιναζομαι ολόκληρος και ξυπνάω. Ευτυχώς όχι κάθε μέρα. Νομίζω πως είναι παρενέργεια του ρεμερον που παίρνω.
Γενικά το σώμα μας είναι θορυβώδες, ίσως να μην χρειάζεται να δίνουμε υπερβολική σημασία. Εγώ μόλις έχω κοιμηθεί τιναζομαι ολόκληρος και ξυπνάω. Ευτυχώς όχι κάθε μέρα. Νομίζω πως είναι παρενέργεια του ρεμερον που παίρνω.
Πλέον έχει επιδεινωθεί τόσο το άγχος μου που συνεχώς νιώθω σφιγμένος δε μπορώ να ηρεμήσω, άτιμο το άγχος!
5 μέρα με librocol και δεν φαίνεται να βοηθά στο άγχος αλλά η ενόχληση στο στομαχι κάπως την νιώθω λιγότερο.
Χθες βράδυ ένιωθα ότι έχω άγχος και ότι δε θα κάνω καλό ύπνο, καθυστερούσε κλείσω την τηλεόραση και ήμουν στο κινητό. Κλασσικά ξύπνησα πρωί 6 περίπου και μέχρι τις 10 έπαιζα παιχνίδια στο κινητό ξαπλωμένος .Μετά ψευτοκοιμήθηκα λίγο αλλά ένιωθα συνεχώς άγχος.
Φοβάμαι μη πάνω καμία κρίση πανικού η δεν ξέρω κι εγώ τι
Καλά αυτό που κάνεις με το κινητό είναι ο,τι χειρότερο. Σήκω απ'το κρεβάτι και κάνε καμιά άσκηση, περπάτημα, οτιδήποτε άλλο.
Σήμερα το ίδιο μοτίβο. Πρώιμη αφύπνιση, περίεργο αίσθημα άγχους και προσπάθεια να ξανά κοιμηθώ. Κοιμήθηκα κάπως διακοπτομενα, έβλεπα και όνειρα και ξύπνησα 10. Ένα συναίσθημα καταθλιπτικό και ταυτόχρονα άγχος. Με κουράζει που είμαι έτσι. Έκανα κάποιες δουλειές οπως να καθαρίσω τα φιλτρα απο τα ενυδρεία μκυ και να ξυρισω λιγο τα γενι .Νιώθω και απόμακρος συναισθηματικά είναι φυσιολογικο αυτό όταν ήμαστε έτσι;
Η κοπέλα μου φαινεται πως δεν το αντέχει αλλο που είμαι ετσι και ανταλλαξαμε κάποια μηνύματα που μου είπε ότι θέλει να φύγει ότι τελειωσαμε , ότι δεν ακούω, ότι δεν την αγάπησα ποτέ, ότι είμαι εγώ και ο εαυτός μου, ότι ήμουν μαζί της από συνήθεια, και ότι είμαι αχάριστος (είμαι απο ανέκαθεν και δεν μου αρέσει). Νιώθω πολύ άσχημα μετά από όλο αυτό. Σίγουρα να με κάνει χειρότερα έκλαψα λίγο αλλά έχω την τάση να τα κρατώ μέσα μου