Originally Posted by
Marylou25
πάντως τώρα που θα αρχίσει να κάνει ζέστη είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις γυμναστική και διατροφή. Το καλοκαίρι πάντα χάνουμε γιατι μειώνεται και η όρεξη πόσο μάλλον αν ξεκινήσεις και γυμναστική. Για αρχή βάλε στόχο 10 κιλά, πες στον εαυτό σου θα προσπαθήσω να χάσω αυτα τα κιλά μέχρι τότε. Αν πας και σε διατροφολόγο νομίζω θα είναι ακόμα καλύτερα, αλλά αν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα, με υγιεινή διατροφη και γυμναστική θα τα χάσεις.
Εγώ παιδιά στα 18 μου, όταν είχα φύγει απο το σπίτι για ένα διάστημα έκανα ανθυγιείνη διατροφή. Γενικά σαν παιδί ήμουν κανονικά προς αδύνατη στα κιλά μου. Ε λοιπον εκείνο το διάστημα για λιγότερο απο 1 χρόνο ευτυχώς, είχα βάλει γύρω στα 12 κιλά. Είχα φτάσει γύρω στα 65 κιλά αν θυμάμαι καλά. Πήγαινα σουπερμάρκετ και έπαιρνα χαζομάρες, πατατάκια, σοκολάτες κτλ. Αν και δεν ήταν αρκετα τα κιλα που είχα βάλει, πιστέψτε με ένιωθα οτι κουραζόμουν μετα απο λίγα λεπτά περπάτημα και ήμουν και πολυ μικρή. Ε λοιπόν το είχα πάρει απόφαση, όταν είχα επιστρέψει το καλοκαίρι στη πόλη που μεγάλωσα, πήγαινα με μια φίλη μου αρχικα για περπάτημα 2 φορές τη μερά και μετά για τρέξιμο. Σε συνδιασμό με υγιεινη διατροφή (σπιτικό φαγητό), και γυμναστική τα έχασα σε αρκετά γρήγορο διάστημα, χωρίς να τα ξαναπάρω μετά. Όταν έχεις θέληση και με το σωστό τρόπο όλα γίνονται, αρκεί να το πάρεις απόφαση.