Originally Posted by
Renia
Σε ευχαριστώ πολύ Remedy για την αντικειμενική προσέγγιση, με βοηθάει πολύ. Ακριβώς, θα τη ρωτήσω γιατί δεν με ενημέρωσε και σε ήρεμο τόνο, διασφαλίζοντας της ότι δεν έχω σκοπό να τσακωθώ μαζί της. Αλλά αν είναι να παντρευτεί αυτόν τον άνθρωπο με αυτή τη συνθήκη (εννοώ τα τρία παιδιά) θα πρέπει να συνεννοούμαστε εκ των προτέρων αν και εφόσον μπορεί να τα πηγαίνει εκεί, όταν απουσιάζει η μαμά μας. Γιατί ναι μεν θα είναι άντρα της και επίσημα αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί το πατρικό μας για δικούς του λόγους; Αφού αυτός, όπως μας έχουν πει, έχει μεγάλη οικονομική άνεση, γιατί δεν βρίσκει ένα σπίτι στην πόλη μας να το αγοράσει για να πηγαίνει εκεί τα παιδιά του; Η μαμά μας όταν επιστρέψει με το καλό από φθινόπωρο, δεν νομίζω ότι θα δεχτεί να μένουν όλοι μαζί τα ΣΚ που θα έρχεται εκείνος να δει τα παιδιά. Σε εμένα πάντως δεν έχει γίνει κουβέντα από την αδερφή μου για το τί θα γίνεται τότε.
Και αυτό είναι που με ενοχλει. Οτι δεν της έχει περάσει από το μυαλό ότι εγώ μπορεί να στεναχωριέμαι και να ενοχλούμαι ή να το έχει σκεφτεί αλλά να αδιαφορεί. Και το δεύτερο, αν συμβαίνει, είναι χειρότερο.