Originally Posted by
Theojamaica
Καλησπέρα κι από μένα.Καταλαβαινω την κατάστασή σου γιατί είμαι ο ίδιος παθών με ιστορικό κρίσεων πανικού κτλ κτλ....Το τελευταίο δίμηνο είμαι κλινήρης λόγω ενός κατάγματος στο πόδι και σαν να μην έφτανε αυτό έβγαλα κι ένα σπυρί στον πρωκτό και με αποτελείωσε...Τελικά έσκασε μια μέρα έτρεξε αίμα και μαράθηκε μόνο του ενώ βέβαια τηρούσα κανόνες υγιεινής κτλ...Την τελευταία εβδομάδα μόλις τρώω νιώθω ζαλάδα και έχω αίσθημα παλμών πιθανών ανεβάζω και πίεση.Το πιεσόμετρο είναι στο ένα μέτρο αλλά δεν το βάζω.Να πάει να πνιγεί.Χειροτερα θα με κάνει σίγουρα καλύτερα όχι.Αν συνεχίσει ο γιατρός είναι μονόδρομος αλλά πρόσεξε:
Ελπίζω να μην κάνεις το λάθος να ψάχνεις όλη μέρα στο google τι μπορεί να έχεις για να κάνεις αυτοδιάγνωση.Καλο είναι να γνωρίζουμε αλλά αυτό σε άτομα σαν εμάς δρα αρνητικά.Το μυαλό μας πάντα σκαλωνει στην χειρότερη εκδοχή.Οταν πονάμε στο στομάχι φοβόμαστε ότι έχουμε καρκίνο.Οταν πονάει το κεφάλι μας φοβόμαστε ότι παθαίνουμε εγκεφαλικό.Αν νιώσουμε καμιά τσιμπιά στο στήθος πάμε για έμφραγμα.
Μάθε να το δουλεύεις και να συγκρατείσαι.Οι γιατροί εν τέλη είναι οι Θεοί μας και όλα θεραπεύονται.Κανεις δεν θέλει να ταλαιπωρείται στα ιατρεία αλλά έλα που μόνο εκεί βρίσκουμε την ίαση.Να σκέφτεσαι τα θετικά.Οτι δηλαδή άλλοι δεν έχουν την δυνατότητα να κάνουν ούτε εξέταση σε αντίθεση με σένα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και ευχαριστώ που το μοιράστηκε μαζί μας.