Αν δε θες να επιβαρυνεις τους δικους σου, να πας να τους μιλησεις τωρα, να τους πεις τι συμβαινει και να το αντιμετωπισετε ολο αυτο μαζι, σαν οικογενεια. Επιβαρυνση ειναι το παιδι τους να εχει αυτο και εκεινοι να μενουν στο σκοταδι, να μην ξερουν. Ετσι κι αλλιως αργοτερα που θα το μαθουν θα σου το πουν αυτο, γιατι δεν μας μιλησες? Και θα εχουν δικιο. Πολυ καλυτερα θα αντιμετωπιστει σαν οικογενεια, και δικηγορο θα βαλετε και ολα, θα σας καθοδηγησει σωστα τι πρεπει να γινει. Δε θα παθεις τιποτα, δεν εγινε κατι φοβερο και μπορεις να υποστηριξεις οτι ησουν σε κακη ψυχικη κατασταση οταν εγιναν ολα αυτα. Υπαρχουν τα χαρτια της ακουσιας υποχρεωτικης νοσηλειας σου που αποδεικνυουν την ψυχικη κατασταση στην οποια ησουνα, δεν ειναι απλα ενας δικος σου ισχυρισμος αυτο. Αλλα αυτα ολα πρεπει να τα δειτε με τη βοηθεια δικηγορου, οικογενειακως, οχι μονη σου. Πηγαινε πιασε τον πατερα, τη μανα σου, πες ας τα βαλουμε ολα στην ακρη, τα συζηταμε εμεις αλλη φορα τα μεταξυ μας ο,τι εχετε να μου πειτε, μη θυμωσετε, αλλα υπαρχει ενα προβλημα που εχω τωρα και εχω αναγκη να το αντιμετωπισουμε μαζι, θα χρειαστουμε και νομικη βοηθεια. Μιλησε τους, αυτο πρεπει να κανεις.