ζαλιζομαι ανακατευομαι.νιωθω απαισια.αυριο εχω ραντευουμε δημοσιο ψυχολογο.
μεγαλη βοηθεια θα μ ρποσφερει που ειναι δημοσιος.σκατα.θα λεω απο την αρχη τα ιδια σκατα για να μην καταληξουμε πουθενα.
Printable View
ζαλιζομαι ανακατευομαι.νιωθω απαισια.αυριο εχω ραντευουμε δημοσιο ψυχολογο.
μεγαλη βοηθεια θα μ ρποσφερει που ειναι δημοσιος.σκατα.θα λεω απο την αρχη τα ιδια σκατα για να μην καταληξουμε πουθενα.
ετσι μ ρχετε να παρω το αμακσι να φουνταρω.δεν αντεχω αλλο.νιωθω παααρα πολυ απαισια.
γαμω την μοιρα μου την *******.
αν δεν το δοκιμασεις πως το προδικαζεις οτι θα ειναι ματαιο?ενα αυτο.
δευτερο καποια πραγματα εχουν εναλλακτικες λυσεις και δεν ειναι για απελπισια .γραφεις οτι δεν μπορεις να κανεις διαιτα.γιατι δεν προσπαθεις να αυξησεις την κινηση αντι γι αυτο ?ετσι και κιλα θα χανεις σιγα σιγα και κυριως θα μπορεις να απολαμβανεις το ιδιο φαγητο χωρις να <χτιζεις> :)
και γω εχω παρει κατι κιλα τα τελευταια χρονια και με ριχνουν ψυχολογικα..αλλα εχω πεισμωσει οτι κατι θα κανω η ετσι η αλλιως
;)
ελενα δεν ειναι μονο τα κιλα.εγω βαρεθει τα παντα.ολα!!!
δεν μπορω να κανω οτι δεν βλεπω οτι ολα μου φενονται ασημαντα.ουτε ταινια εχω ορεξη να δω ουτε μπανιο να κανω.ζωη ειναι αυτη?
liveloula iremise σιγουρα υπαρχουν στιγμες π ολοι λεμε οτι ειναι ολα σκατα.ποτε δεν ειναι ομως ολα σκατα παντα υπαρχει κατι καλο.μη λες τετοια λογια δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην αξιζει.εισαι ακομη 30 και εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να χαρεις
ολγα εγω ποτε δεν λιγησα.για να το επαθα τωρα ειναι μια και καλη.θα βαλω τελος στην ζωη μου.δεν υπαρχει ελπηδα για τπτ για μενα.θα ειναι καλυτερο για τον μικρο να μην ειναι με μια μανα νεκρη ζωντανη.γιατι απο τοτε π χωρισα αυτο ειμαι.ζωντανη νεκρη.
ο πρωιν αντρας μ μου ζητησσε να ζησουμε παλι μαζι .οι δικοι μ αν το μαθουν θα με ξεγραψουνε για παντα μην πω οτι θα πεθανουν απο εφραγμα.
δεν υπαρχει μελον για μενα.σταματαει η ζωη μου στα 30.τελος.
κανεις δεν με συμποαθει.ειμαι αντηπαθιτικια.δεν θελω κνανενας να ερχεται σπιτι μου δεν εχω τι να πω και τι να κανω.βαριεμαι.
περιμενε.θα σε ξεγραψουν επειδη στο ζητησε η για την δικη σου αντιδραση? εσυ τι σκεφτεσαι γι αυτην την <προταση>?
δεν ξερω.το ονειρο μου ηταν παντα ια μεγαλη ευτηχησμνεη οικογενεια.τωρα ειμαι διαμελισμενη.Quote:
Originally posted by Helena
περιμενε.θα σε ξεγραψουν επειδη στο ζητησε η για την δικη σου αντιδραση? εσυ τι σκεφτεσαι γι αυτην την <προταση>?
ακομα αι εδω οταν ειπ α οτι αποχορω ολοι με γραψανε στα αρχιδακια τους η με δουλευανε.
ειμαι αχρηστη και εικονικα.τι να πω.ντρεπομαι που υπαρχω.
λιβελούλα αυτή τη στιγμή τα βλέπεις όλα μαύρα,προσπάθησε να ηρεμήσεις.Μια κακιά στιγμή είναι θα περάσει.
επρεπε να μην εχω νιψκ πανικουλα η λιβελουλα αλλα αχρηστουλα.
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=3182 ...αντε να μαζευομαστε.
ναι νομιζω οτι χρειαζεται ;)