Ναι, κατοπιν εορτης...
Printable View
Η διαφορά, αγάπη μου, είναι ότι λέγαμε να βγούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όχι μόνοι μας, εγώ κι αυτός. Κι αυτό απέρριψε. Όχι εμένα προσωπικά. Καταλαβαίνεις; Ποτέ δεν είχαμε προσωπικές σχέσεις.
Αφού σου λείπει τόσο ο Vassilis που τα λέγατε στείλε του ένα μνμα να τν ρωτήσεις τι κάνει
Μήνυμα είπα όχι ανάρτηση.. γιατί να με πειράζει και τι ύφος είναι αυτό? Λολ
Πάω πάσο λολ
καλημερα χαρλει.
η αληθεια ειναι οτι δεν ξερουμε αν ειχε αισθηματα και τι ειδους αισθηματα για την γουοντερ...
αυτο που ξερουμε ειναι οτι ασχοληθηκε με τα θεματα της, οπως και τις προθεσεις του για αλλο μελος.
παρεμειναν προθεσεις ομως, οχι μονο γιατι το μελος δεν ενδιαφεροταν για τις προτασεις του, αλλα και γιατι δεν φαινεται και βιαστης ο ανθρωπος...
αν ηταν επιθετικος ή βιαστης, ειχε μια χαρα ευκαιριες να επιτεθει εφοσον εβγαιναν μονοι τους οι δυο τους, τις ελαχιστες εστω φορες που βγηκαν...
Καλημέρα Ρέμεντυ!
Κανείς δεν είπε ότι είναι βιαστής ή έστω εν δυνάμει, όχι! Ματάκια τον είπαμε και πονηρό και χειριστικό. Αυτό φάνηκε σε όλους νομίζω.
Κι αυτό έκανε και με την γουόντερερ, επέμενε να βγουν, ίσως για να της πει το παραμύθι που ξέρουμε όλοι ποιο είναι που θέλει να ακούσει η κοπέλα και να την ρίξει.
Μπορεί να έβρισκε σε αυτήν και το άλλο του μισό, δεν λέω, αλλά όχι με πονηριές.
Αυτό προειδοποίησε η Μαριλού.
Εγώ θα είμαι η τσατσά, εσύ είσαι ο μπάτσος που θα μου βάζει χέρι;