Ίσως ένας ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να τις βάλεις σε μια σειρά.. Αλλιώς θα σε φανε
Printable View
Πήγαινα τον σταμάτησα , πήγα σε άλλον , σταμάτησα και τον άλλον, πήγα σε τρίτο, σταμάτησα και τον τρίτο. Έχω κάποιες συζητήσεις με τον δεύτερο. Δεν βρίσκω βοήθεια από τους ψυχολογους δυατυχως
Εννοώ όταν έχω πρόβλημα μιλάμε στο τηλέφωνο. Μου γράφει φάρμακα. Σήμερα δεν τον έχω βρει.
Προσπάθησα κάποια χρόνια με τον δεύτερο για ψυχοθεραπεία αλλά χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς. Φταίω και εγώ. Δεν βρίσκω δύναμη να κάνω κάποια πράματα.
Αν δεν ειναι οικονομικο το θεμα σου συνιστω να επιμεινεις στην ψυχαναλυση, ειναι επενδυση ζωης. Επισης αναφερεις οτι μιλατε και σου γραφει φαρμακα κτλ, αλλα απ’ οτι λες το αγχος επιμενει, συνεπως μηπως να ξαναβλεπατε την αγωγη;
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Δυστυχώς είναι και οικονομικό το θέμα. Ίσως με την αγωγή να έχεις δίκιο. Ίσως να τη συνήθισε ο οργανισμός μου τόσο καιρό και να πρέπει να αλλάξει.
Ναι ειναι μια πιθανοτητα να την εχεις συνηθισει και να μη σε πιανει, αλλαξα κι εγω αρκετα σχηματα μεχρι να καταληξουμε σε μια που δουλευει πολυ ικανοποιητικα σε βαθος χρονου.
Δεν θα έχω όμως συμπτώματα έλλειψης των φαρμάκων στην αλλαγή. Οκ δεν θα γίνει απότομα αλλά κάτι θα αφήσουν.
Εσύ όταν τις άλλαξες είχες συμπτώματα στέρησης των προηγούμενων φαρμάκων?
Αν επιτρέπεται τι παίρνεις για κατάθλιψη και τι για άγχος?
Ευχαριδτω
Οχι δεν υπαρχει καθολου θεμα! Μειωνεται σταδιακα η προηγουμενη ουσια, ενω παραλληλα, αυξανεται η καινουρια, οποτε η μεταβαση ειμαι ομαλη.
Για την καταθλιψη παιρνω βενλαφαξίνη 150mg και μιρταζαπίνη 15mg. Και τα δυο αντιμετωπιζουν και καταθλιψη και αγχος ταυτοχρονα.
Εγώ είμαι εφεξορ και brintallix για κατάθλιψη και ζαναξ για άγχος.
Άρα για να μειώνεται σταδιακά η παλιά ουσία και να αυξάνεται η νέα , υπάρχει κάποιο διάστημα που παίρνεται μαζί και τη παλιά και τη νέα?
Ακριβως ετσι!
Βενλαφαξινη είναι το εφεξορ σωστά.?
Και μιρταζαπινη το remeron?
Ξέρεις τη διαφορά κρίση πανικού και κρίση άγχους? Δεν έχω καταλάβει.
Γιώργο έχεις καταλάβει τις διαφορες κρίση άγχους με κρίση πανικού? Η πρώτη είναι όταν έχεις πολύ άγχος και σωματοποιιειται και δεύτερη έρχεται από το πουθενά όταν είσαι ήρεμος?