[quote]Originally posted by πανος12345
καινουργια αγαπη και παλια με βαλανε στην μεση....Quote:
Originally posted by katerinaki
Θα δω τη Τριτη την καινουργια την συστημικη!Ηπαλια οτι κι αν της πω θα μου πει να κανω οτι νοιωθω,κ οτι κιαν κανω θα ειναι το σωστο!Quote:
Originally posted by πανος12345
κατερινακι , ο ερωτας ειναι απο τη φυση του λιγο αποδιοργανωτικος και ρεμπελος στην ψυχη μας !Quote:
Originally posted by katerinaki
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ουτε λογικη,ουτε παρανοικη...δεν απτεται της λογικης τοσο οσο του συναισθηματος.
Εσυ τι θες να κανεις?
Εγω αν ηταν γυναικα και εμενα μονος θα την φιλοξενουσα αν δεν ειχα δεσμο και μου αρεσε:P
Αλλα δεν ειναι το ιδιο...και δεν μπορουμε να απαντησουμε για σενα.
Ασε που φοβαμαι μη παθω καμμια κρισαρα απο τον ερωτα,αν τελικα τον θελω,κ εσενα σε βοηθησανε κ σε ακουσανε ολοι εδω μεσα τοτε,κ τα καταφερες χωρις να αλλαξης φαρμακα κλπ ενω εγω ?
Οσο για το συναισθημα που λες ,τρεις μερες τον ειδα,κ μετα οταν εφυγε μεχρι σημερα πολυ χλιαρα νοιωθω, οποτε νομιζω ειναι λογικο να θελω να τσεκαρω\'
Αλλα ξερεις Κηπ ολα αυτα φυσικα κ δε θα με προβληματιζαν πριν τη φαση μου ,θαταν πολυ φυσικο ναρθει σπιτι μου κι αν δεν τον γουσταρα θα τον εδιωχνα κ δε θα σκεφτομουν τιποτε απολα αυτα ,αλλα τωρα ειμαι κ νοιωθω λιγο ανασφαλεια για οτιδηποτε μου συμβαινει κ συνηθησα πολυ καιρο στην απαθεια κ τωρα κολωνω λιγο στη διαχειριση των συναισθηματων μου
αυτο που σε αποδιοργανωνει τωρα ειναι η αναμονη , το απροσμενο και το αγνωστο , γιαυτο βλεπεις ποσο ευκολα δεχθηκα να θυσιασεις την εννοια της φιλοξενιας , για να ξαναρχισει η φαση απο την αρχη ενω θα αισθανεσαι ασφαλεια στο σπιτακι σου μονη σου....
Ο Ισπανος , εχει αιμα φλογερο και ψυχη με δοντια....
θα σου ανεβασει κατακορυφα την διαθεση αλλα εχει σημασια να πας χαλαρα εκει και γιαυτο μιλησε με την ψυχολογο σου για το πως θα πρεπει να προετοιμαστεις για αυτη την συναντηση...
εγω παντως ψηφιζω την παλια αν η καινουργια μας χαλασει τα σχεδια !
χαχαχαχαχαα [
οχι η παλια αποκλειεται!πρωτα απολα ειναι αθεη κ εγω δεν ειμαι!