Originally posted by melene
Quote:
Originally posted by πανος12345
να σου δωσω ενα παραδειγμα?
φαντασου τον εαυτο σου παιδακι μεσα σ\'ενα μεγαλο καταστημα να χανεις την μαμα σου!
γιατι φοβασαι? η μαλλον...τι φοβασαι? θα ελεγα τα παντα!
αν ομως ειχες στην τσεπη σου ενα κινητο τηλεφωνο με προσχηματισμενο τον αριθμο της μαμας σου και να σου ειχε εξηγησει απο πριν βγειτε απο το σπιτι οτι σε περιπτωση που χαθητε, επρεπε να πατησεις απλα το κουμπι της κλησης , το μονο που θα ειχες να κανεις ειναι να το θυμηθεις , για να την καλεσεις να ερθει να σε βρει αυτη!
η δυνατοτητα επικοινωνιας , και στο παιδακι , αλλα και σε σενα μπορει να σου θεραπευσει απο μονη της αυτο το δυσαρεστο συναισθημα , αρκει να αφησεις την ψυχη σου να νοιωσει ζεστασια εδω μεσα και να μην διστασεις να εξηγησης στους φιλους μας που συμμετεχουν
τι αισθανεσαι και τι φοβασαι....γιατι ολοι αισθανονται και ολοι φοβουνται....
ο καθε ενας ισως για φιαφορετικους λογους απο τν αλλον αλλα μονο μαζι η σημασια του φοβου μειωνεται για ολους...
πολυ σωστα και ευστοχα τα λες πανο και να σου πω την αληθεια διαβαζοντας σε ειπα και ενα ουφ!πρεπει απλα να βρω ενα κινητο,ενα μεσο να μη φοβαμαι..
εδω μεσα αν και οι φιλοι μου λενε οτι ειναι νοσηρη η ενασχοληση μου με το φορουμ εχω βρει την \'\'υγεια\'\' μου με ολους εσας και προσπαθω να ειμαι οσο περισσοτερο ανοιχτη ωστε να μπορω να δεχομαι ολα αυτα τα καλα που μου προσφερετε.
το θεμα μου ειναι οτι και η διαταραχη πανικου εχει φοβιες με την αγοραφοβια να εχει την τιμητικη της!που εγκειται λοιπον η διαφορα?