Quote:
Originally posted by Novel
Αγαπητή φίλη αυτά τα δύο κατά κάποιο τρόπο συνδέονται... Αν δεν είχα μάθει τα κακά νέα για το πατέρα μου, δεν θα με κατέβαλε η σύγχιση, δεν θα έβγαινα εκείνο το βράδυ έξω και πιθανόν να μην είχε γίνει τίποτα... Βέβαια σε μια προβληματική σχέση και τότε να μην γινόταν θα γινόταν κάποια στιγμή αργότερα και μπορεί και χειρότερα. Άσε που βέβαια η ζωή δεν γίνεται με τα \"αν είχε γίνει εκείνο ή το άλλο\" αλλά με τα γεγονότα.
Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά αυτή τη στιγμή έχω βάλει μπροστά το πρόβλημα του γάμου μου. Πρώτον γιατί η φυγή της γυναίκας μου έφερε τούμπα τη ζωή μου με το τρόπο που την προχωρούσα και την ονειρευόμουνα μέχρι πολύ πρόσφατα και δεύτερον γιατί αυτό που συμβαίνει με τον πατέρα μου δεν το έχω συνηδητοποιήσει ακόμα νομίζω όσο τον βλέπω όρθιο... Αυτό που με σκίζει με τον πατέρα μου και την οικογένεια μου γενικά, είναι ότι είναι σαν να του πήρα τη χαρά από το στόμα... Είναι φοβερό να βλέπεις στα τελευταία σου τον γιό σου να παντρεύεται και να χωρίζει εν ριπή οφθαλμού... Για αυτό με έχουν καταφάει και οι ενοχές... Εκ του αποτελέσματος, το πιο πιθανό είναι να χώριζα αργότερα. Αλλά τουλάχιστον ο πατέρας μου δεν θα βίωνε και αυτό πρν φύγει από τη ζωή...
Βλέπεις? Το λες σχεδόν ξεκάθαρα.