Nίκο,Quote:
Originally posted by NikosD.
Σοφία καλησπέρα,
ίσως πράγματι να είναι καθυστερημένη η αντίδραση μου. Ισως να είναι πάρα πολύ καθυστερημένη.
Η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι ότι κάθε φορά που ετοιμαζόμουν να παρέμβω με έναν παρόμοιο (ή με όποιον) τρόπο, κάθε φορά έλεγα στον εαυτό μου \"ας δώσω μια ακόμη ευκαιρία, μιας και ο πυρήνας αυτής της κοινότητας είναι πολύ όμορφος, πολύ ανθρώπινος, πολύ αλτρουιστικός\".
Κάθε φορά βέβαια που έλπιζα να φτιάξουν τα πράγματα, εν τέλει ματαιωνόμουν. Το μόνο αποτέλεσμα ήταν η τωρινή μου αντίδραση να μοιάζει (και να είναι) αργοπορημένη.
αναρωτιεμαι πώς περιμενες να φτιαξουν τα πραγματα...επειδη ο πυρηνας αυτης της κοινοτητας ειναι πολυ ομορφος οπως λες? Συμφωνω, κ μπορω να σου πώ πώς αυτο το σκεπτικο ή την ελπιδα ειχα κ εχω(?) κι εγω, αναρωτιεμαι πλεον ποσο μπορουμε να μεινουμε με το βλεμμα στον πυρηνα αυτο, οταν αναρταται καθε τρεις κ λιγο ενα \"ουστ\", ενα \"εξω απο δω\", ενα δικαστηριο με κατηγορους, μια ανελεητη κριτικη με φοντο ή αλλοθι (?) τον τιτλο \"Πυλη Ψυχολογιας\" κ \"χωρος υποστήριξης\"!
Νομιζω Νικο πραγματικα, πώς αν θελουν οι διαχειριστες να δειξουν ποιος ειναι ο πυρηνας του χωρου αυτου κ τί σημαινουν τελικα λεξεις οπως \"υποστηριξη\" κ \"ακουω\" αντι για \"κρινω\", μπορουν να μας το δειξουν με τον τροπο τους. Και ο τροπος αυτος δεν ειναι παντα η σιωπη, ουτε η απουσια.Ειναι κ ο διαλογος κ η σαφηνεια του οριου κ η συνεπεια πανω σ αυτο.Πραγματα που ειμαι σιγουρη πώς τα γνωριζεις πολυ καλυτερα απο μενα:)