Originally posted by nature
Αυτό λοιπόν εννοούσα στο θρεντ για τη βελτίωση της κοινότητας!!!
Το είδα το πρωϊ και ειλικρινά αρρώστησα….
Ε!!!! συμφορουμίτες!
Κάθε ένας που δεν τον αφορά ας μην το προσπερνά!
Γιατί υπάρχουν και άλλοι που τους αφορά....
Και πολύ περισσότερο γιατί αυτή η συζήτηση γράφτηκε σκόπιμα και έχει συγκεκριμένο αποδέκτη!!!
Δεν θα κάνω τη πάπια.
Συνένοχος στην υποκρισία δεν θα γίνω.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ρεμ...μήπως αυτό το αγόρι έπασχε από κάτι αλλά δεν το ήξερε?
Ξέρεις.....αυτά συμβαίνουν και στα παραμύθια....
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by Remedy
αυτο δεν το αποκλειω.....δεν ειμαι γιατρος ομως...μια συχωριανη ειμαι :)
ξερεις εσυ καμια παθηση που σε ωθει να λες ψεματα για πολυ ουσιαστικα θεματα οπως το οτι κινδυνευει η ζωη σου?
ναι...τη νοητική στέρηση όταν είναι σε ελαφριά μορφή...
Είναι πολύ δύσκολο να διαγνωστεί.
Δεν μπορεί να βλέπω τέτοια διαμάντια στ’ αλήθεια!
Μάλλον είναι της φαντασίας μου!
Αν υπήρχε η ηλεκτρονική μούντζα που βγαίνει αυτόματα στις βρισιές, που έγραψε αστειευόμενος ο σάββας σίγουρα δεν θα έπιανε τη χολή και το δηλητήριο των ανωτέρω ποστ.
Για όσους δεν κατάλαβαν το θυμό μου, εξηγούμαι:
Η νοητική υστέρηση είναι μια κατάσταση γραμμένη στο DNA. Δηλαδή δεν θεραπεύεται με φάρμακα. Βοηθιέται με αγάπη, εργασιοθεραπεία, δραματοθεραπεία, θεραπεία με άλογα, δελφίνια και διάφορα άλλα μοντέρνα. Όμως βοηθιέται. Μόνο. Τα χαρακτηριστικά της ελαφράς μορφής νοητικής υστέρησης τα γνωρίζω τόσο εγώ όσο και πολλοί άλλοι. Ένα από αυτά είναι να φέρεσαι σαν πιο μικρός από την ηλικία σου.
Αν λοιπόν κάποιο μέλος από εδώ έχει νοητική υστέρηση, δεν έχω δει πουθενά ότι απαγορεύεται να συμμετέχει στο φόρουμ.
Αν λοιπόν συμμετέχει πιστεύω πως αξίζει και πρέπει να απολαμβάνει της ανθρωπιάς μας και της υποστήριξής μας όσο και όπως μπορούμε και όχι του στιγματισμού και του χλευασμού μας.
Δεν θέλω να πω άλλα για να μην πληγώσω κόσμο. Οι ψυχολόγοι του παρόντος φόρουμ καταλαβαίνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι εννοώ. Είπαμε , δεν θέλω να ονομάσω και να πληγώσω κόσμο. Οποιος άλλος θέλει παραπάνω πληροφορίες ας ψάξει στο γκουγκλ.