μερικεσ φορες αναρωτιεμαι μηπωσ εχω κανενα προβλημα.....δεν στεκω στα λογικα μου
Printable View
μερικεσ φορες αναρωτιεμαι μηπωσ εχω κανενα προβλημα.....δεν στεκω στα λογικα μου
Επειδή δεν κατανοείς τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται, δεν σημαίνει οτι δεν είσαι λογική.Quote:
Originally posted by efi2000a
Δώσε στον εαυτό σου χρόνο καλή μου, χρόνο να σε ακούσεις και να σε καταλάβεις.
Νομίζω οτι στην συζήτηση του εαυτού σου με τον εαυτό σου, παρεμβάλλονται τα λόγια του συντρόφου σου.
σε ευχαριστω παντοσ πολυ
Δεν είναι σωστό αυτο που σου λέει.Quote:
ισως με επηρεάζουν τα λόγια του οτι οταν αισθανεσαι για καποιον ακομη κατι δεν μπορει να προσπαθεισ να ξεκινησεισ κατι αλλο.ξερει οτι γνωρισα καινουργιουσ ανθρωπους αλλα οχι αναλυτικα πραγματα.δεν ξερω απο που πηγαζει αυτο να δινεισ πληρη αναφορα.στο κατω κατω εκεινο το διαστημα ειμασταν χωρια (διαστημα ενος μηνα)
Ετσι, ίσως λειτουργεί εκείνος.
Εσύ, λειτουργείς διαφορετικά.
Δεν είναι ανάγκη να ταυτίζεστε στα πάντα.
Με την ίδια λογική, μπορείς εσύ να του αντιτείνεις, πως, όταν αισθάνεσαι για κάποιον ακόμα και κάτι, δεν τον χωρίζεις επειδή δεν είσαι σίγουρος.
Αυτό που θέλω να πω, είναι οτι η δική σου η αλήθεια, είναι αυτή.
Ακριβώς τα έντονα συναισθήματα που είχες σε οδήγησαν να αφεθείς σε άλλους.
Ποτέ όμως δεν έπαψες να νιώθεις γι αυτόν τον άνθρωπο, κι έτσι με κανέναν δεν έπαψες να τον σκέφτεσαι.
Και έτσι, τον δέχτηκες πίσω, όταν σιγουρεύτηκε.
Αυτή είναι η αλήθεια σου, και όσο κι αν αμφιβάλλει καποιος, δεν μπορεί με τίποτα να σου την αναιρέσει : )
efi πρωτα απ ολα μην κατηγορεις τον εαυτό σου..
Εγω δεν κατάλαβα, γιατί ήθελε να χωρίσετε??
Γιατί δεν ήταν σίγουρος να προχωρήσει μαζί σου? Τώρα είναι?
Κι εγώ σ ευχαριστώ κοπέλα μου, που μοιράστηκες όλο αυτό μαζί μας.Quote:
σε ευχαριστω παντοσ πολυ
Εύχομαι να τα βρεις με τον εαυτό σου και να νιώσεις πιο ανάλαφρη απο ενοχές σύντομα.
Οτι θέλεις, εδώ είμαστε.
:)
γιτι συζητουσαμε αν θα προχωρησουμε τη σχεση μας και αυτος μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να χωρισουμε γιατ ιδεν ξερει αν μπορει να προχωρησει.ενιωθε μαι πιεση ειετε απο εμενα ειτε απο τη ιδεα του γαμου
εχεις μια συγκρουση μεσα σου,
μεταξυ συναισθηματος και λογικης.
Το συναισθημα σου λεει οτι επρεπε να κατσεις σπιτι ωσαν πηνελοπη,
ενω η λογικη χμμμ το λογικο. :)
Θα προτεινα,
να ψαξεις μεσα σου και να δεις τι υπερισχυει για σενα:
το πρωτο η το δευτερο?
και αναλογα πραξε....
Χρειαζόταν τον χρόνο του και τον πήρε.Quote:
γιτι συζητουσαμε αν θα προχωρησουμε τη σχεση μας και αυτος μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να χωρισουμε γιατ ιδεν ξερει αν μπορει να προχωρησει.ενιωθε μαι πιεση ειετε απο εμενα ειτε απο τη ιδεα του γαμου
Το οτι εσύ φλέρταρες στο ενδιάμεσο, δεν σε κάνει να προδίδεις αυτό που έχετε.
Αυτό βλέπω :)
ναι εχετε δικιο.θα πρεπει να κατανοησω οτι καποια πραγματα ο καθενας θα πρεπει να τα κρατα για τον εαυτο του και εφοσον δεν γινεται εισ βαροσ κανενος
Εγώ κατάλαβα οτι τον αγαπάς και οτι θέλεις να είστε μαζί.Γι αυτό και τον ¨δεχτηκες¨ πίσω. Γι αυτό και δεν έκανες τίποτα με κανεναν αλλον, όσο δεν είσασταν μαζί.Η όλη συμπεριφορά σου ήταν από αντίδραση.Για να μην τα σκέφτεσαι και στενοχωριεσαι.Μην κατηγορείς τον εαυτό σου και μην τον γεμίζεις τύψεις.Και αυτός το ίδιο μπορεί να έκανε.!!Και δεν χρειάζεται να ξέρει τώρα.Αργότερα που θα ηρεμήσετε, μπορείς να του το πεις.Αν και δεν έγινε τιποτα...
Και εμείς οταν και καλά ¨χώρισαμε¨ μου είπε οτι έβγαινε με φίλους για να γνωρίσει άλλες αλλα δεν έκανε τιποτα.Δεν με πείραξε.Αν και εγώ τότε στενοχωριόμουν πολύ.
Τέλος, νομίζω πως αν τον πειράξει αυτό και με την συμπεριφορά του σε γεμιζει τύψεις, ισως να μην είναι αυτός ¨εντάξει¨ απεναντί σου.
Quote:
ναι εχετε δικιο.θα πρεπει να κατανοησω οτι καποια πραγματα ο καθενας θα πρεπει να τα κρατα για τον εαυτο του και εφοσον δεν γινεται εισ βαροσ κανενος
νομιζω οτι δεν το εχεις πιασει σωστα.
Θα πρεπει να ψαξεις εσυ πως αισθανεσαι καλα.
Οχι πως ο συντροφος σου νιωθει καλα.
Σκεψου εσυ η ιδια αν νιωθεις ενοχη για οτι εκανες και μετα προχωρησε στο τι κανει ο συντροφος σου.
τι εννοεισ krino μπορεισ να μου το κανεις πιο κατανοησιμο?
λοιπον,
ας αφησουμε στην ακρη αν ο συντροφος σου θα ειχε προβλημα με μια συμπεριφορα.
Η μαλλον ας υποθεσουμε οτι θα του ηταν αδιαφορο.
Εσυ πως κρινεις την συμπεριφορα σου για το διαστημα που υπαρχει το κενο?
τον κατηγορω.....τωρα που ειμαστε μαζι λεω στον εαυτο μου μηπωσ δεν επραξα σωστα.και αυτο με κανει να νιωθω ενοχη στον συντροφο μου να θελω να του τα πω