απανταω φυσικα μονο σε αυτο που με αφορα ...
οτι και να μου πει οποιος και να μου το πει , σε μια \"πλατεια \" στην οποια συγκεντρωννται ανθρωποι με πορβληματα ψυχικης υγειας , ειμαι υποχρεωμενος επαγγελματικα να τα εκλαμβανω απλα σαν πιθανα συμπτωματα μιας ψυχικης νοσου η οποια εκδηλωνεται μεσω ελλειψης αυτοελεγχου και κατα προεκταση της δυνατοτητας επικοινωνιας
Αρα ειμαι φιλος με ολους ανεξαιρετως πλην αυτων που θα αποδειχθει αργοτερα [οταντο θελησει η διαχειρηση του φορουμ ]οτι ψαρευαν πελατες απο εδω μεσα !
Αυτο που εκανα οταν καταλαβα οτι ρπος τοπαρον δεν υπαρχει τετοια διαθεση ηταν να εφαρμοσω το συστημα
με τις .................για οποιο μελος κατα την γνωμη μου δεν ειναι σε θεση να επικοινωνησει λογω απωλειας αυτοελεγχου και κυριως με την συνεχη μου προτροπη ιδιως σε οσους ειναι πραγματι ψυχικα αρρωστοι να αποφευγουν οπως ο διαλος το λιβανι τα γιου του γιατι ειναι επικινδυνα για την ψυχικη τους υγεια !
Νικο εσύ τι ρόλο παίζεις;εδώ σε λίγο θα ακούσουμε Αποφασίζουμε αυτά Απαγορεύονται αυτά.
Μήπως πρέπει να επέμβεις γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι είναι πλανητάρχες;ποιοί είναι οι ψυχικά ασθενείς;μήπως έγινε κάποιο λάθος;μήπως μερικοί σταμάτησααν την θεραπεία τους;απο πότε τα u2u είναι επικίνδυνα για την ψυχική υγεία;απαγορεύεται να μιλήσω με κάποιο μέλος χωρίς να θέλω να δημοσιευτεί;υπάρχουν κανόνες λειτουργίας ή όχι;
Το σεξ η εργασία και η επικοινωνία ειναι οι 3 λέξεις που θα κρινουν