Εισαι σε δυσκολη θεση το καταλαβαίνω, τα αγορια είναι λιγο παρορμητικά, θα πάει θα τσακωθούνε και θα τσακωθείς και εσυ μετά και δεν θα μιλιέστε και μετά θα λένε ό,τι θέλουνε πισω απο την πλάτη σου.
Printable View
Εισαι σε δυσκολη θεση το καταλαβαίνω, τα αγορια είναι λιγο παρορμητικά, θα πάει θα τσακωθούνε και θα τσακωθείς και εσυ μετά και δεν θα μιλιέστε και μετά θα λένε ό,τι θέλουνε πισω απο την πλάτη σου.
Ε το ξερω κ γιαυτο κ δε λεω κ τιποτα αλλα ποσο αλλο να αντεξω βρε??????
Αντέχεις μην φοβασαι, μπορεί να σε έχει πάρει πολύ απο κάτω αλλά αντέχεις. Λύση στο πρόβλημα σου αν αυτό ψάχνεις, δεν μπορώ να σου δωσω γιατί δεν την ξέρω την λύση αλλά θα σου πω κάτι άλλο βρες καποιον φιλο σου που να μπορείς να εμπιστευτείς βασικό, πες του τα ολα για να αισθανθείς καλύτερα, οχι το αγορι σου καποιον δικο σου ακόμη και την μαμά σου αν θες. Βγάζοντας τα απο μέσα σου θα σου φύγει ενα βάρος, μπορεί εκείνοι να έχουν μια καλύτερη συμβούλη και μακάρι να σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Τετοιους ανθρώπους σαν τις φιλες σου, δυστυχώς θα συναντήσεις στην ζωή σου, στην σχολή σου, στην γειτονιά σου, στην δουλειά σου αργότερα, υπαρχουν τι να κάνουμε.
ναιι αυτο θα κανω βρε αυτο δε μπορω να τα κρατω αλλο μεσα μου...........εχεις δικιο σε ευχαριστω παρα πολυ που μου απαντας
να σαι καλααα τωρα νιωθω καπως καλυτερα
Μην με ευχαριστείς, δεν έκανα τίποτα. Να ξέρεις ότι στην ζωή αρκετές φορές θα απογοητευτείς απο τους ανθρώπους, δεν μπορουν να ειναι ολοι οπως τους θελουμε. Εχεις ενα αγόρι που σε αγαπάει και τον αγαπάς, εχεις τους γονείς σου που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, την υγεία σου πάνω απο όλα, μια χαρα κοπέλα εισαι, ευχαριστη, γεναιόδωρη, εξυπνη και ευαίσθητη. Και όλοι αυτοί που περνάνε απο την ζωή μας και μας την κάνουν δύσκολη με το εναν ή με τον άλλον τρόπο, εγω τους παρομοιάζω με την τσίχλα που έχει κολλήσει στο παπουτσι και δεν βγαίνει με τίποτα, σαν τις φίλες σου δηλαδή.
Ελπίζω να σε εκανα να χαμογελάσεις λιγο
το ξερω βρε δεν αξιζει καθολου να ασχολουμαι με ατομα που δεν αξιζουν κ θα πρεπει να παψω να μαι τοσο ευαισθητη
Χαιρομαι που το κατάλαβες,μήπως εισαι καρκίνος στο ζωδιο.
ειμαι κριος κ χω ωροσκοπο καρκινο βρε.γιαυτο κ τοσο ευαισθητη////////το αγορι μου παρεπιπτοντως ειναι καρκινος με ωροσκοπο κριο..........τρομερο ε???/
Εγω ειμαι καρκίνος με ωροσκόπο καρκίνο, βλέπεις υπάρχουν και χειρότερα. Με το αγορι σου ζωδιακά ταιριαζετε γαντι.
Καλή επιτυχία σου ευχομαι, καληνυχτα.
Για ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε.
Γλυκιά και αισιόδοξη αμαρυλις,....λυπήθηκα που σε άκουσα στενοχωρημένη.Δε σου αξίζει,έχεις πολύ γλυκιά καρδιά:)Quote:
Originally posted by amarylis
......στο σχολειο μπορω να πω οτι ειμαι απ τις κοπελες κ γενικως στη ζωη μου το χω αυτο που κοιτω να ναι ολοι οι αλλοι καλα κ μετα εγω//////οταν ολοι καθονται κ με σχολιαζουν αρνητικα εγω δε μιλω κ καομαι κα τα ακουω αυτο αφορα τις φιλες μου κ αλλους γνωστους μου........παντα τους αλλους σκευτομαι κ μοιτω με καθε τροπο να τους κανω να αισθανονται καλα με τον εαυτο τους μ ε αυτο που ειναι
Αυτά συμβαίνουν....ευτυχώς που συνήρθες κάπως τελικά.
Θα ήθελα να συμπληρώσω όμως κάποια σχόλια σχετικά με τα παραπάνω.
Ίσως να αρχίσεις να υποστηρίζεις περισσότερο τον εαυτό σου?Και φυσικά να μην κάθεσαι να ακούς το κοντό και το μακρύ του καθενός και να μην ανέχεσαι συμπεριφορές που σε μειώνουν.
Και γιατί παρακαλώ πάντα σκέφτεσαι πρώτα τους άλλους?και μάλιστα άτομα που όπως κ συ λες δεν το αξίζουν?
Φυσικά δεν λέω να είσαι αναίσθητη ή εαυτούλης αλλά όπως και να το κάνουμε πρώτα φροντίζουμε τον εαυτό μας για να μπορούμε στη συνέχεια να δώσουμε και στους διπλανούς μας.
Ετσι δεν είναι?
Αν αντιδρούσες,αν υποστήριζες τον εαυτό σου,αν δεν καθόσουν να ακούσεις \'σιωπηλά\' τα διάφορα κακεντρεχή σχόλια νομίζω δε θα ένιωθες σκουπίδι,όπως γράφεις στη συνέχεις του μηνύματος.
Είσαι πολύ γλυκό και λαμπερό κορίτσι...στο ύψος σου.....
Να\'σαι καλά:)
ARSI..... πραγματικα δεν εχω λογια σε ευχαριστω παρα πολυ παντα με μια καλη κουβεντα εισαι για μενα παντα απαντας σαυτα που γραφω γεμιζοντας με με τα λογια σου χαρα κ κανοντας με να νιωθω σπουδαιοτερη.........σε ευχαριστω αφανταστααααααααααααα......α κ οσο γιαυτο που πες δεν σκευτομαι τον εαυτο μου κ ομως δε ξερω βρε μου ναι δυσκολο να το κανω αυτο οσο κ γελειο κ αν ακουγεται .παντα θελω οι αλλοι να ναι καλα κ μετα μεσα απ αυτους να μαι κ γω.......θελω παντα να βλεπω χαρουμενα προσωπακια κ οχι λυπημενα ασχετο κ αν με κανουν εμενα ετσι ....
Αμαρυλις καταρχάς δε χρειάζεται ευχαριστώ!!!!ότι γράφω τα πιστεύω και έχω μια πολύ καλή αίσθηση για σένα:))Quote:
Originally posted by amarylis
ARSI..... πραγματικα δεν εχω λογια σε ευχαριστω παρα πολυ παντα με μια καλη κουβεντα εισαι για μενα παντα απαντας σαυτα που γραφω γεμιζοντας με με τα λογια σου χαρα κ κανοντας με να νιωθω σπουδαιοτερη.........σε ευχαριστω αφανταστααααααααααααα......α κ οσο γιαυτο που πες δεν σκευτομαι τον εαυτο μου κ ομως δε ξερω βρε μου ναι δυσκολο να το κανω αυτο οσο κ γελειο κ αν ακουγεται .παντα θελω οι αλλοι να ναι καλα κ μετα μεσα απ αυτους να μαι κ γω.......θελω παντα να βλεπω χαρουμενα προσωπακια κ οχι λυπημενα ασχετο κ αν με κανουν εμενα ετσι ....
Ξέρεις τι γίνεται,μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αλλά μπορείς να το κάνεις!εντομεταξύ δε σημαίνει το ότι θα τα βάλεις κάτω και θα συζητάς κάποια πράγματα που υποστηρίζουν το δίκαιο του εαυτού σου ότι θα σκορπάς λυπημένες φατσούλες!μπορεί να ρθείτε εν τέλει πιο κοντά με τις φίλες σου.Να τις καταλάβεις και να σε καταλάβουν και τα χαμόγελα να γίνουν πιο χαμογελαστά και πιο πολλά!!!!!!!
Να σαι καλά γλυκιά αμαρυλίς και πάντα να χαμογελάς:)))
arsi και συ να σαι παντα καλα παντα με ευτυχια κ οτι θες να σου ερθει με ευτυχια απο δω κ περα θα προσπαθησω να κοιτω την αμαρυλις να κανω κ μενα χαρουμενη ........σε ευχαριστω για ολα .πολλυ γλυκα φιλιααααααααα