Quote:
Originally posted by Sofia
Alobar,
θα θελα να σου πω ενα τεραστιο μπραβο. Τουλαχιστον αυτο μου βγαινει να πω ως πρωτο κ πιο αυθορμητο, απο αυτο που διαβασα παραπανω!
Φανταζομαι λοιπον, πώς τωρα εισαι στο επομενο σταδιο πριν το επομενο βημα. Εργαζομαι κ εγω στον ιδιωτικο τομεα χρονια τωρα κ ξερω οτι οντως τα πραγματα ειναι ανταγωνιστικα κ δυσκολα. Ομως δεν νομιζω πώς ειναι απαγορευτικα για την ηλικια σου. Δεν εισαι 58, εισαι 38. Φανταζομαι δεν ψαχνεις την τελεια δουλεια, αλλα μια δουλεια που θα σου προσφερει τα στοιχειωδη. Τουλαχιστον για αρχη. Για να ενταχθεις πιο ομαλα. Σκεφτομαι διαφορες επιλογες ή εναλλακτικες που μπορεις να εχεις στον ιδιωτικο φορεα, αλλα μη γνωριζοντας εσυ τι προσδοκας. Ναι, τα πραγματα ειναι δυσκολα, αλλα κατι γινεται. Ειδικα σε δουλειες που δεν απαιτουνται ιδιαιτερα προσοντα. Ξερω πώς προκειται για μισθους πεινας, αλλα δυστυχως ετσι ειναι (ελπιζω προς το παρον).
Τωρα σε οτι αφορα την ψυχοθεραπεια και μαλιστα εφοσον εισαι τοσο δεκτικη στην ιδεα, νομιζω πώς μεσω των Κ.Ψ.Υ. θα μπορεσεις να κανεις ψυχοθεραπεια κ να γλυτώσεις μια επερχομενη ή πιο δυνατη καταθλιψη. Τα φαρμακα δεν ειναι απαραιτητα ντε κ καλα στο να αντιμετωπισεις την καταθλιψη. Ειναι πολλοι οι παραγοντες που επιβαλλουν την ληψη τους κ αλλοι που συντεινουν στην αποφυγη τους. Εξαρταται παντα απο την περιπτωση.
Νομιζω η ηλικια κ κυριως ο αγωνας που εδωσες ως τωρα, θα σε βοηθησει σημαντικα στο να ακους ή να αφουγκραζεσαι το παρον σου, γλυτωνοντας σε απο ενα πιο δυσκολο μελλον:)
Θα σου ευχηθω καλη δυναμη κ καλη τυχη στην αναζητηση εργασιας!
Σοφία για να μη κουράσω, δε ξαναλέω για δουλειά. Σ\' ευχαριστώ αλλά ίσως όπως λες κι εσύ για τον αγώνα που έχω κάνει, να είναι κι αργά. Με την έννοια του \'κάποια στιγμή οι αντοχές εξαντλούνται\', κι ας έχει τακτοποιηθεί το μυαλό. Όχι με την έννοια της μοιρολατρείας. Ίδωμεν, νά \'σαι καλά.