Σου απαντησα sunset... και ποναει γμτ πολυ αυτο το αγκαθακι :)
Printable View
Σου απαντησα sunset... και ποναει γμτ πολυ αυτο το αγκαθακι :)
PANTWS DEN EIMAI YPER TOY STYL XW RIZW ETSI APLA..ELPIZW NA TAN KATI KATOPIN WRIMHS KAI SOBARHS SKEPSHS..ALLA OPWS KAI NA XEI PONAEI GIA SENA.LOGIKO.
Oχι δεν ηταν , δεν μου δωσε καν την ευκαιρια να προσπαθησω ή να το συζητησουμε.. απλως μια μερα απομακρυνθηκε, δεν απανταγε σε τηλ και μηνυματα.. τελος παντων.
παιδια δεν ξερω τι λετε παντως εγω τις γιορτες δεν τις μπορω με τιποτα!δεν ξερω με ποιανει μια απιστευτη μελαγχολια καθως και εκνευριζομαι βλεποντας τους ολους ευτυχισμενους..χαθηκε να ηταν παντα?
επισης θες να πας να ψωνισεις ενα ρουχο,κατι,και γινεται ο κακος χαμος..τοσος κοσμος εκει εξω..απαπα!
Χμ φοβάσε την πολυκοσμία;
Μην παίρνεις ορκο οτι ειναι ευτυχισμένοι και ολοι...
Τι εννοείς χάθηκε να ηταν πάντα;:D
και εγω αυτο οριον δνε πολυκαταλαβα....παντως μελενε δραμα αυτο εγω δν ειμαι απο αθηνα και ειχα παπει συνταγμα και ειχα παει και γινοταν χαμος και εκαναδυο ωρες να φυγω..μιλαμε..βρισιδι κακο εγω...δν ειναι ολα ροδινα..αλλα εκει κανεις το κουμαντο σσου και πας σε αλλα μερ και προσεχεις εε δεν θ πας και μαλλ παραμονη πρωτοχρονιας πχ.κατα τα αλλα δεν μπορω να τα σκεφτω αυτα γιατι τα καλυτερα τα επισκιαζ<ουν ολα!οπως ειπε και ο παραπανω υπαρχουν πολλα προβληματα στον κοσμο αλλα ειναι ωραιο και ανθωρπινο ακομα να νιωθεις παιδικοτητα εκεινες τιε μερες..μας λειπε καμια φορα.
καλα μη φανταστεις οτι ξαφνικα μου λυνονται ολα τα θεματα ...και καμια φορα μπορει να μελαχγολησω λιγο..αλλα σε γενικες γραμμεε μαρεσουν πολυ.
Quote:
Originally posted by sunset
εσυ εισαι ο γκρινιαρης παυλα μου την δινει να μου τη δινει στρουμφακι?γιατι αμα δενε χει γινει κατι πολυ κακο στη ζωη σου τις γιορτες αλλιως δεν το εξηγω!
να στο εξηγησω αφου δεν το καταλαβαινεις.
Ειμαι αθεος, και αυτες οι παρατες διπαξ του ετους καθως και η εκμεταλευση + υποκρισια που προκυπτει,
ναι με ενοχλουν.
το καλο και το κακο στη ζωη μου, δεν εχει να κανει με τις γιορτες.
Quote:
Originally posted by Orion
Μην παίρνεις ορκο οτι ειναι ευτυχισμένοι και ολοι...
Τι εννοείς χάθηκε να ηταν πάντα;:D
δεν λεω οτι ειναι ευτυχισμενοι ομως φαινονται σαν να ειναι...
μακαρι να βλεπα αυτες τις φατσες ετσι καθημερινα να μην γκρινιαζα για το ποσο κακος ειναι ο κοσμος και να συνεχιζα να ονειρευομαι μεσα στην φουσκα μου.ασε που κατι τους ποιανει και ειναι καλοι!ακομα και ο πιο σκληρος μαλακνει..
δεν φοβαμαι την πολυκοσμια γενικα δεν εχω θεμα τετοιο με ενοχλει ομως,στα μμμ ειδικα......γργργρρρρ
Δεν ειναι κατι παραξενο οτι υπαρχουν χαρουμενοι ανθρωποι στις γιορτες.
Πιο πολυ ξεκουραση, πιο πολλα λεφτα στην τσεπη. Αν υπαρχει και υγεια τοτε ολα τα αλλα ερχονται μονα τους
Μακάρι να΄είναι καλά ο κόσμος αλά και εγώ αισθάνομαι ότι γύρω μου είναι όλοι μες την τρελλή χαρά και εγώ μελαγχολώ.πως και να το κάνουμε είναι οικογενειακές γοιρτές και εγώ ήμουν μόνη.Ακούς να λένε που θα πάνε τι θα φορέσουν πόσοι μαζεύτηκαν σε κάθε σπίτι και αισθαν\'ομουν ότι ήλθα απο άλλο πλανήτη.Φυσικά υπάρχει και η άλλη πλευρά όταν βλέπεις να πηγαίνουν άνθρωποι στο δήμο να τρώνε γιατί δεν έχουν ή στα γηροκομεία.θυμάμαι πόδες φορές έκλαιγα γιατί συνδέονται με καράβια ποντοπόρα και ρωτούσαν τον καπετάνιο πως αισθανόταν μακριά απο την οικογένεια.Ηταν σαν μαχαιρία στην καρδιά και σρενοχωριόμουν ακόμη περισσότερο για τα παιδιά που τα έβλεπα και αυτα να στενοχωριούνται.Ωραία τα Χριστούγεννα αλλά συγρόνως επιβαρύνουν την ψυχολογία μερικών.
εμενα οτι χαλια μπορω να θυμηθω στην ζωη μου χριστουγεννα μου συνεβαινε.....
Και μενα. Τα δυο χειρότερα πράγματα στη ζωή μου, έγιναν Χριστούγεννα....Quote:
Originally posted by panamar
εμενα οτι χαλια μπορω να θυμηθω στην ζωη μου χριστουγεννα μου συνεβαινε.....
ειναι τυχαιο τωρα αυτο?
Εγώ πάντα στενοχωριόμουν την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων γιατί ο πατέρας μου πάντα έκανε φασαρία φαίνεται τα έξοδα του την έδιναν και έβρισκε την ημέρα να ξασπάσει.μας χάριζε τηνημέρα των Χριστουγέννων.Ετσι πάντα είχα ένα φόβο την επομένη των Χριστουγέννων.Επειδή ο γάμος μου είχε κανινιστεί για να γίνει αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων γιατί νομίζω σταματάνε οι γάμοι κάποιες μέρες και 26 Δεκεμβρίου ήταν Σάββατο κανινικά έπρεπε να γγίνει ο γάμος.μου ήταν όμως αδιανίητι να παντρευτώ την ημέρα που πάντα στενοχωριόμουν και έτσι τον γάμο τον κάναμε κυριακή 27.Μετά το γαμήλιο ταξίδι ρώτησα γιατί μια παιδική μου φίλη δεν ήρθε στον γάμο με την αδελφή της αφού ήξερα ότι είχαν αγοράσει και ρούχα.μαθαίνω ότι το παιδί της αδελφής της σκοτώθηκε την παραμονή του γάμου δηλαδή στις 26 την ημέρα που πάντα στενοχωριόμουν.μετά και από αυτό όσο και να θέλω να κάνω την χαζή δεν μπορώ να πω ότι δεν βιάζομαι να φύγει αυτή η μέρα.Συμπτώσεις που όμως με έχουν επηρεάσει αρνητικά.Βέβαια όχι ότι στις 27 ηταν ιδανικά,γιατί την ΄ωρα που είμαστε στο φωτογραφείο (τότε παλιά) έγινε την ώρα της φωτογράφησης ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο 7 ρίχτερ και θυμάμαι που ενώ με έβαζε να καθισω ο φωτογράφος σε ένα καναπέ και τον άνρα μου πίσω όρθιο έγινε ο σεισμός και τα είδα όλα.Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ καλο μήνυμα και δεν έπεσα έξω.Ημουν ότι πρέπει για φωτογρ\'αφιση αφού είχα ασπρίσει απο τον φόβο μου.Εδώ γελάνε:P:P:D:D