Originally posted by sabb
Quote:
Originally posted by vince
Δεν μιλάει κανείς ε? Τι να πείτε μάλλον είστε όλοι σας πολύ καλοί άνθρωποι και εγώ ο μεγάλος κακός του φορουμ.. Χτυπάω παλαμάκια για την καλωσύνη σας και την αποδεδειγμένη ανωτερότητα σας. Θα μου πεις βέβαια τώρα εγώ δεν ειρωνεύομαι. Ναι αλλά έτσι έμαθα εδώ μέσα καλοί μου άνθρωποι πως πρέπει να είμαι για να θεωρούμαι φυσιολογικός. Ακόμα και από τον sabb έφαγα την ειρωνεία... next please!
Μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ πότε σε ειρωνεύτηκα ?
Θα έλπιζα αν μη τι άλλο να είχες αντιληφθεί στις μέχρι σήμερα συζητήσεις μας ποιο είναι το μέγεθος της εκτίμησης μου για το πρόσωπό σου....
Θα ήμουν ο τελευταίος σ\' αυτό το φόρουμ που θα επέτρεπε στον εαυτό του να σε ειρωνευτεί vince, πόσο μάλλον να σε θεωρεί σαν τον κακό της κοινότητας...
Κι απ\' όσο αντιλαμβάνομαι δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να σου καταλογίζει κακή ή παραβατική συμπεριφορά...
Βέβαια απ\' όσα διάβασα τις τελευταίες ημέρες δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά για το τι θεωρούν και τι όχι οι υπόλοιποι για τον καθένα μας, αλλά πεποίθηση μου είναι πως αν όχι όλοι , οι περισσότεροι εδώ μέσα εκτιμούν την αναλυτική και συγκροτημένη σου σκέψη και την εν γένει παρουσία σου...
Δεν ξέρω τι παρεξήγησες, αλλά ότι κι αν είναι , a priori σου λέω πως με αδικείς...
Έχεις τον σεβασμό μου...