και εγω εχω δοκιμασει 2 χαπια και 2 διαφορετικους γιατρους και εχω κρισεις και αγοραφοβια,στα ιδια ειμαστε...
μην απογοητευομαστε,θα γινουμε καλα,δεν μπορει που θα παει?!αν επιτρεπεται απο ποια περιοχη εισαι?
Printable View
και εγω εχω δοκιμασει 2 χαπια και 2 διαφορετικους γιατρους και εχω κρισεις και αγοραφοβια,στα ιδια ειμαστε...
μην απογοητευομαστε,θα γινουμε καλα,δεν μπορει που θα παει?!αν επιτρεπεται απο ποια περιοχη εισαι?
ειμαι απο θεσσαλονικη!:):):):):)εσυ?
xaxa!αθηναια!
εγώ πάλι απο βόλο.Giorgos4 αμα διαβάζεις κοίτα το u2u.
Συμφωνώ με την Πολίνα, ένας καλός ψυχίατρος θα μπορέσει να βοηθήσει, και αν χρειαστούν και φάρμακα, δεν είναι κακό να τα πάρει κανείς αν είναι να βελτιωθεί η ψυχική του ισοροπία. Έγινα και εγώ δέσμιος του άγχους μου , και θα αρχίσω να ψάχνω για κάποιον ειδικό, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Quote:
Originally posted by dimm
Που θα με βοηθησουν για την βόλτα εννοείς;Εντάξει έχω τους γονείς μου και κανα 2 φίλους.Αλλά προφανώς δέν θα πρέπει να μου το προτείνει αυτό η ψυχολόγος μου;Μόνος μου να το αρχίσω;Πάντος έχετε δίκιο είναι πολύ νωρίς να κρίνω κάτι.Και πραγματικά δεν έχω και καμια διάθεση να κρίνω κανένα.Εγω απλά καλά θέλω να γίνω.Απλά προσπαθώ να μην πέσω σε άσχετο γιατί το έχω ξαναπάθει.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Knoulp,sorry,αλλά θα του απαγορεύσεις τώρα να συμμετέχει σε threads;Αυτό που έπραξες εδώ με βρίσκει αντίθετη κάθετα!Συν τοις άλλοις,δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί μία πολύ ειλικρινής δήλωση που έκανε ο Kρίνος,όσον αφορά πτυχές του χαρακτήρα του.Μήπως το εκλαμβάνεις όπως εσύ θέλεις αυτό;Κι εγώ δε με θεωρώ αγία και όσους υποστηρίζουν την αγιότητά τους τους θεωρώ υποκριτές.Όλοι μας έχουμε μία σκοτεινή πλευρά στον χαρακτήρα μας,την οποία μάλιστα καλό είναι να την αναγνωρίζουμε.Δεν πιστεύω σε μονοσημαντότητες.Με την παράθεση που έβαλες,δεν καταφέρνεις παρά να δημιουργείς ανασφάλεια στα μέλη που ζητάνε βοήθεια πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.Έχουμε μυαλουδάκι να βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα,δε χρειαζόμαστε κανέναν να μας καθοδηγεί.
Αγαπητέ φίλε, όπως σου είπα και οι φίλτατοι φορουμίστες δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Βασική αρχή σε τέτοιες περιστάσεις. Οι ψυχικές διαταραχές αγαπητέ φίλε δεν φεύγουν όπως μια απλή γρίπη. Χρειάζεται προσπάθεια και από την πλευρά σου αλλά και από τον Ιατρό και το περιβάλλον σου. Μην αλλάζεις εύκολα Ιατρό εκτός κι αν όντως κατάλαβες ότι ήθελαν να εκμεταλλευτούν. Συνήθως δεν είναι έτσι. Πρέπει να εμπιστευτείς έναν καλό Ιατρό και να συνεχίσεις μαζί του την προσπάθεια, μαζί με τα φάρμακα τα οποία αργούν να κάνουν δουλειά.
Γνωρίζω από κρίσεις πανικού, όχι όμως από τον λόγο που αναφέρεις εσύ αλλά από άλλες αιτίες όπως πχη βρομιά. Εγώ έχω γίνει καλύτερα αλλά και πάλι πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια. Υπήρξαν στιγμες που απογοητευόμουν που δεν γινόμουν καλά γρήγορα αλλα αυτό φίλε δεν γίνεται. Με την τρέλα δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Knoulp,sorry,αλλά θα του απαγορεύσεις τώρα να συμμετέχει σε threads;Αυτό που έπραξες εδώ με βρίσκει αντίθετη κάθετα!Συν τοις άλλοις,δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί μία πολύ ειλικρινής δήλωση που έκανε ο Kρίνος,όσον αφορά πτυχές του χαρακτήρα του.Μήπως το εκλαμβάνεις όπως εσύ θέλεις αυτό;Κι εγώ δε με θεωρώ αγία και όσους υποστηρίζουν την αγιότητά τους τους θεωρώ υποκριτές.Όλοι μας έχουμε μία σκοτεινή πλευρά στον χαρακτήρα μας,την οποία μάλιστα καλό είναι να την αναγνωρίζουμε.Δεν πιστεύω σε μονοσημαντότητες.Με την παράθεση που έβαλες,δεν καταφέρνεις παρά να δημιουργείς ανασφάλεια στα μέλη που ζητάνε βοήθεια πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.Έχουμε μυαλουδάκι να βγάζουμε τα δικά μας συμπεράσματα,δε χρειαζόμαστε κανέναν να μας καθοδηγεί.
Φυσικά και όχι.
Απλά νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω κάποια μέλη για τους πιθανούς κινδύνους.
Ελεύθερος είναι ο κρίνος να ειρωνεύεται και να χλευάζει όποιον θέλει. Πιστεύω να μου αναγνωρίσεις και εσύ το δικαίωμα να ενημερώνω όποιον πιστεύω εγώ ότι πλήγεται από αυτή του την πράξη.
Fair enough
Quote:
Originally posted by Polarjetstream
Αγαπητέ φίλε, όπως σου είπα και οι φίλτατοι φορουμίστες δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Βασική αρχή σε τέτοιες περιστάσεις. Οι ψυχικές διαταραχές αγαπητέ φίλε δεν φεύγουν όπως μια απλή γρίπη. Χρειάζεται προσπάθεια και από την πλευρά σου αλλά και από τον Ιατρό και το περιβάλλον σου. Μην αλλάζεις εύκολα Ιατρό εκτός κι αν όντως κατάλαβες ότι ήθελαν να εκμεταλλευτούν. Συνήθως δεν είναι έτσι. Πρέπει να εμπιστευτείς έναν καλό Ιατρό και να συνεχίσεις μαζί του την προσπάθεια, μαζί με τα φάρμακα τα οποία αργούν να κάνουν δουλειά.
Γνωρίζω από κρίσεις πανικού, όχι όμως από τον λόγο που αναφέρεις εσύ αλλά από άλλες αιτίες όπως πχη βρομιά. Εγώ έχω γίνει καλύτερα αλλά και πάλι πρέπει να συνεχίσω την προσπάθεια. Υπήρξαν στιγμες που απογοητευόμουν που δεν γινόμουν καλά γρήγορα αλλα αυτό φίλε δεν γίνεται. Με την τρέλα δεν έχει καμία απολύτως σχέση.
Εκτός και εάν πιστεύεις ότι τα ειρωνικά σχόλια και οι φιλοσοφικές περί ανέμων και υδάτων συζητήσεις και οι πειραματισμοί, από επιλεγμένα μέλη, με άτομα πάσχοντα μπορούν να προάγουν το έργο της κοινότητας και να είναι σύννομες με τον τίτλο FORUM υποστήριξης.
Σε παρακαλώ σχολίασε το αυτό θα ήθελα την άποψή σου.
Δεν κατάλαβαινω το ύφος σου φίλε, όπως και να έχει το θέμα και δεν ξέρω πριν τι προηγήθηκε διάβασα 2-3 μηνύματα και υστερα έγραψα και εγώ. Δεν ειρωνευτηκα κανέναν εκτός κι αν πιστεύεις ότι πρέπει να ανάγουμε το φόρουμ σε πεδίο προσωπικής αντιπαράθεσης, όχι βρες αλλον.
Quote:
Originally posted by knoulp
Quote:
Originally posted by dimm
Που θα με βοηθησουν για την βόλτα εννοείς;Εντάξει έχω τους γονείς μου και κανα 2 φίλους.Αλλά προφανώς δέν θα πρέπει να μου το προτείνει αυτό η ψυχολόγος μου;Μόνος μου να το αρχίσω;Πάντος έχετε δίκιο είναι πολύ νωρίς να κρίνω κάτι.Και πραγματικά δεν έχω και καμια διάθεση να κρίνω κανένα.Εγω απλά καλά θέλω να γίνω.Απλά προσπαθώ να μην πέσω σε άσχετο γιατί το έχω ξαναπάθει.
Προς ενημέρωσή σου απλά σου λεω ότι αυτός που έγραψε αυτά που βιάσθηκες να απαντήσεις έχει γράψει και αυτά.
Πρόσεχε τι διαβάζεις και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις σωστά τα φίλτρα σου.
. krino
Εστάλη στις 3-11-2009 στις 18:36
επειδη αναφερεσαι σε εμενα,
εγω εχω πει δεκαδες φορες οτι ειμαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
Το προβλημα πες μου που ειναι.
Originally posted by krino
[/color]
Τι κάνεις εσύ εδώ μέσα. Ποίον ιδιοτελή σκοπό υπηρετείς.
α ωστε αυτη ειναι η ερωτηση τελικα....
Θα σου απαντησω οσο πιο ειλικρινα μπορω.
Εχω περασει πολλες φασεις, δεν υπαρχει μια και εξω απαντηση που να καλυπτει ολο το φασμα και αυτο γιατι η ποικιλια αυτη προκυπτει απο το κοσμο που υπαρχει γυρω μου.
Αλλοτε λοιπον γιατι μπορουσα και επικοινωνουσα σε αρκετα καλο επιπεδο με κοσμο και εχει τυχει να βοηθησω και να βοηθηθω σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Αλλοτε γιατι απλα εχει fun και τιποτα αλλο.
Και αλλοτε γιατι παιζει ετσι η συγκυρια και μου αρεσουν τα ψυχολογικα παιχνιδια και μου αρεσει να μελετω τις αντιδρασεις των ανθρωπων.
Με ενδιαφερει τρομερα οταν βλεπω ανθρωπους να αντιδρουν χωρις φραγμους ειτε αρνητικα ειτε θετικα.
Βγαζουν 100% τον πραγματικο τους εαυτο (ειτε την καλη εκδοση ειτε την κακη) και αυτο εχει πραγματικο ενδιαφερον.
Τελος καποιες φορες, επειδη μου αρεσει η επικοινωνια του λογου, προσπαθω να αποκωδικοποιήσω αυτο που δεν φαινεται στο γραπτο λογο καποιου και προσπαθει να το κρυψει.
ενα εχω να πω.
ο,τι του φανει του λολοστεφανη!
για ποιο λογο εισαι εδω ακριβως εσυ?προσφερεις υποστηριξη?τι ακριβως κανεις και να στο πω απλα ελληνικα τι ζορι τραβας?
δεν υποστηριζω κανεναν!ομως!!!!!!!τετοιες συμπεριφορες ανθρωπων που καταντησαν εναν χωρο που με εκανε απο καπου να πιαστω την ωρα που πνιγομουν σε αρενα επειδη ηθελαν να ειναι ειτε στο επικεντρο ειτε να εχουν να ασχοληθουν με κατι τους σιχαινομαι.
σορρυ dimm
SORRY αναφερόμουνα σε άλλον και όχι σε εσέναQuote:
Δεν κατάλαβαινω το ύφος σου φίλε, όπως και να έχει το θέμα και δεν ξέρω πριν τι προηγήθηκε διάβασα 2-3 μηνύματα και υστερα έγραψα και εγώ. Δεν ειρωνευτηκα κανέναν εκτός κι αν πιστεύεις ότι πρέπει να ανάγουμε το φόρουμ σε πεδίο προσωπικής αντιπαράθεσης, όχι βρες αλλον.
...ναι αλλά παρέθεσες το δικό μου κείμενο άρα υπέθεσα ότι αναφέρεσαι σε μένα. Τέλος πάντων,ολα οκ...
Quote:
...ναι αλλά παρέθεσες το δικό μου κείμενο άρα υπέθεσα ότι αναφέρεσαι σε μένα. Τέλος πάντων,ολα οκ...
kai pali zito tapeina sygnomi......................
kai apo esena kai apo tin/ton melene........
eilikrina lypame ean sas prosvala...............