Quote:
Originally posted by lucifair100
Παιδιά γειά σας,
Σας έχω μία εξέλιξη στο όλο θέμα με το Μ.Δεν ξέρω αν φταίει που δημοσιοποίησα την ιστορία μας στο epsychology και εδώ πέρα κάποιος είχε κάποιο φίλο και φίλος καποιο άλλο φίλο και αυτός τελικά το είπε στο Μ. Αχ θεε μου είμαι πολύ χαζή...Έγινα ρεζίλι.Ξέρεις libpa εσένα υποπτεύομαι το είχες πάρει πολυ στα ζεστα το θέμα! Πλακα κάνω!Ειλικρινα Lipba σε ευχαριστω για το ενδιαφέρον σου,και εγω κάπως έτσι αντιδρώ στα \"γκομενικά\".Anyway, να σας πω το update ξύπνησα τώρα κατά τις 7 το απόγευπα ,επειδήόλο το προηγουμενο βράδυ ειχα μείνει αυπνη,για να πάω στη ρημάδα τη σχολή , η οποία εν τέλει ήταν κλειστή λόγω του τριήμερου εορτασμου του πολυτεχνειου,άνοιξα το facebook και τι να δω με είχε ξανακάνει friend request!Καταλαβένετε είμαι αρκετά χαρούμενη αλλά και συνάμα επιφυλακτική επειδή δεν θέλω να παεί σαν την άλλη φορά.Αυτά.Αναμένω τα σχόλια σας με ανυπομονησια.
Δεν κατάλαβα..επειδή το είχα πάρει πολύ ζεστά το θέμα σημαίνει ότι πήγα και είπα σε κάποιον και αυτός σε κάποιον άλλο; Αν είναι δυνατόν! Τόση σύμπτωση πιστεύεις ότι θα μπορούσε να χε γίνει; Δεν είναι πιο πιθανό να το είδε κάποιος φίλος του; Εγώ ούτε είπα το θέμα σου σε κανέναν, πόσο μάλλον να ξέρω γνωστούς του γνωστού του γνωστού.. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε..Εξάλλου εγώ το είχα πάρει ζεστά το θέμα με σένα, όχι με αυτόν. Αυτόν που να τον ξέρω; Και δεν στέκει αυτό που λες, γιατί άμα τον υποστήριζα θα του το λεγα εγώ κατευθείαν και δεν θα έβαζα άλλους. Αλλά από που και ως που να τον ξέρω;;;;