-
Καλημέρα Φούλα:)
Όταν τα όνειρα γκρεμίζονται......
αυτό μου βγάζει το μνμ σου με λίγα λόγια.
Κ όταν αγαπάς αλλά αναγκάζεσαι να προχωρήσεις για το καλό σου,για σένα.
Δύσκολο πολύ αλλά για να φτάσεις σ\'αυτήν την επιλογή σημαίνει πως τα πράγματα μεταξύ σας ήταν τόσο άσχημα που επέλεξες να περπατήσεις αυτόν τον δύσκολο δρόμο.Κ καλά έκανες αν όντος είναι έτσι.Θέλει λίγο χρόνο αλλά θα κ πάλι θα σηκωθείς κ πάλι θα ονειρευτείς κ θα ζήσεις όπως πραγματικά σου αξίζει.
Εκτός των άλλων όμως έχω κ την αμυδρή εντύπωση πως είσαι κ σε μια κατάσταση κατά κάποιου τρόπου αναμονής...ναι μεν ζεις το χωρισμό αλλά μέσα σου βαθιά ελπίζεις ότι μπορεί να γίνει κάτι.Να πάρει αποφάσεις,να κάνει κάτι,να το ξαναπροσπαθήσετε.
Αν ελπίζεις σε κάτι τέτοιο καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις.Δλδ κάνε μια εξομολόγηση κ πες του πως νιώθεις,πως θες να είστε μαζί αλλά μόνο με την προυπόθεση να δει το πρόβλημα του κ να το αντιμετωπίσει(αλήθεια πες λίγα περισσότερα για τη σχέση σου,τι γινόταν?πως ένιωθες μέσα σ\'αυτή?αν θες λίγα πιο συγκεκριμένα πράγματα για τη συμπεριφορά του απέναντί σου).Ένα ξεκαθάρισμα απ\'την πλευρά σου για το τι θες,κάποιους όρους με άλλα λόγια.
Αν είναι αρνητικός ή αν δεν έχεις την καταβάθος ελπίδα προχώρα κ μην κοιτάς πίσω.
Σκέψου όλες τις άσχημες καταστάσεις που γινόταν μεταξύ σας,φαντάσου μια ζωή έτσι,πάρε δύναμη απ\'τις άσχημες στιγμές που ζήσατε για να προχωρήσεις στην επιλογή σου.
Το να θυμάσαι τα όνειρα κ όμορφες στιγμές σε καθηλώνουν,σε απενεργοποιούν γιατί πάνε κόντρα στην απόφασή σου.
Φούλα μου,χρειάζεται να παλέψεις κ να υποστηρίξεις την απόφασή σου που πιστεύω πως είναι κ η σωστή γιατί πάρθηκε σε βάθος χρόνου.Λιθαράκι λιθαράκι έφτασες εκεί.
Επίσης υπάρχει και η επιλογή του ειδικού/ψυχολόγου.Το σκέφτεσαι καθόλου?Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα κ να μπορέσεις να αντλήσεις δύναμη ξανά από μέσα σου πολύ πιο σύντομα.
Αλλά έτσι δε λέει...κάτι πρέπει να κάνεις.Κ στο ξαναλέω αν δε μπορείς μόνη σου να σηκωθείς,πήγαινε να ζητήσεις βοήθεια.