kai yparxei o erwtas opws kai h agaph..apla to les ayto ama den to exeis niwsei..otan deis ta astrakia tote strwneis!lol
Printable View
kai yparxei o erwtas opws kai h agaph..apla to les ayto ama den to exeis niwsei..otan deis ta astrakia tote strwneis!lol
παιδιαααααααα χιλια συγνωμη τωρα το δα κ εβαλα το θεμα μου σε λαθος κατηγορια συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
logika den tha peirazei ..mhpws na to baloun ekei pou prepei?eisai kai xaroyumenh kalo ayto!
katse omws kanonika edw dn mpainei?
εγω θα το ενταζα στα γενικα βρε .....ε δε πειραζειι νομιζω να μην πειραξει βρε αλλλα σα να μου φαινεται οτι παει κ εδω,....
Ναι πιστευω στον ερωτα...
Οχι δεν εχω ζησει ακομα τον μεγαλο ερωτα...εχω ερωτευτει σταδιακα αλλα ποτε κεραυνοβολα...
Ο ερωτας οχι δεν κραταει γιατι ειναι ενα συναισθημα εντονο το οποιο ομως σιγα σιγα σβηνει και δινει την θεση του στην αγαπη. Ενα συναισθημα πολυ πιο βαθυ, αλλα που κραταει στο χρονο.
Επομενως ναι πιστευω και στην αγαπη....δυστυχως ομως δεν ξερω αν την εχω νιωσει ετσι ωστε να πω οτι \"ναι...τωρα ξερω οτι αγαπησα πραγματικα\"...
Για να κρατησει η αγαπη: αλληλοσεβασμος, σεβασμος ο καθε ενας στον εαυτο του, συμβιβασμοι και υποχωρησεις....για να αποδεχτεις τον αλλον οπως ακριβως ειναι και να τον λατρεψεις για αυτο ακριβως που ειναι.
πιστευω στον ερωτα και στην αγαπη που διακατεχεται απο σεβασμο,εκτιμηση και μανω απο ολα ειλικρινεια..!
Ας ξεκινήσω από το τελευταίο...Quote:
Originally posted by amarylis
πιστευετε στον ερωτα ???????εχετε ζησει τον ιδανικο ερωτα>>>>>//////ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΡΑΤΑΕΙ>>>>>>>>>/ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ.......
Για να κρατήσει μια αγάπη, αρκεί να είναι αγάπη.
Ο έρωτας τώρα είναι άλλο θέμα...κρατάει? Δεν νομίζω. Θα έλεγα όχι. Ίδωμεν.
Τον ιδανικό έρωτα? Νομίζω είναι αυτός που ζούμε κάθε φορά.
Ναι πιστεύω στον έρωτα. Πιστεύω δηλαδή ότι μπορεί να μας συμβεί οποτεδήποτε, ακόμα κι όταν πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να τον ξανανιώσουμε στη ζωή μας.
και όταν πραγματικά δεν τον νιώσεις ενώ το θες πραγματικά;και εγώ πιστεύω στον έρωτα που με τα χρόνια μπορεί να γίνει μια αγάπη βαθιά, που σαν βάση να έχει τον σεβασμό την εκτίμηση και την ειλικρίνια συμφωνώ με το ολγάκι.
Η ζωη δεν αξίζει αν δεν πληγωθεις και δεν παλέψεις για εναν ερωτα.Πιστευω και ελπιζω στον ερωτα.Ναι τον εχω ζησει και τον ζω ακομα.Τα θεμέλια για μια αγαπη δεν πιστευω οτι ειναι στανταρ.Εξαρτάταται παντα απο τους εκαστοτε χαρακτήρες και τι ζητουν απο τη ζωη γενικα.Συνταγες σε αυτα δεν υπαρχουν αλλα σιγουρα ειναι δυσκολο η αγαπη να κρατήσει για παντα.Αλλο αγαπη και αλλο ερωτας οπως ολοι ξερουμε.:cool:Quote:
Originally posted by amarylis
πιστευετε στον ερωτα ???????εχετε ζησει τον ιδανικο ερωτα>>>>>//////ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΡΑΤΑΕΙ>>>>>>>>>/ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ.......ΟΛΕς ΟΙ ΑΠΟΨΕΙς ΔΕΚΤΕΣ[ ΑΛΛΑ ΣΑς ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙς Κ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ]
καημός αλήθεια να περνώ
του έρωτα πάλι το στενό
ώσπου να πέσει σκοτεινιά
μια μέρα του θανάτου
στενό βαθύ και θλιβερό
που θα θυμάμαι για καιρό
τί μου στοιχίζει στην καρδιά
το ξαναπέρασμά του
ας είναι ωστόσο , τί ωφελεί
γυρεύω πάντα το φιλί
στερνό φιλί , πρώτο φιλί
και με λαχτάρα πόση
γυρεύω πάντα το φιλί
αχ καρδιά μου
που μου το τάξανε πολλοί
και όμως δεν μπόρεσε κανείς
ποτέ να μου το δώσει
ίσως μια μέρα όταν χαθώ
γυρνώντας πάλι στο βυθό
και με την νύχτα μυστικά
γίνουμε πάλι ταίρι
αυτό το ανεύρετο φιλί
που το λαχτάρισα πολύ
σαν μια παλιά της οφειλή
να μου το ξαναφέρει
ας είναι ωστόσο τί οφελεί
γυρεύω πάντα το φιλί
στερνο φιλί, πρώτο φιλί
και με λαχτάρα πόση
γυρεύω πάντα το φιλί
αχ καρδιά μου
που μου το τάξανε πολλοί
και όμως δεν μπόρεσε κανείς
ποτέ να μου το δώσει.
ναπολέων λαπαθιώτης ερωτικό
Αλίμονο σε όποιον δεν πιστεύει στον έρωτα ή που μπορεί να πει για τον έρωτα που έχει ζήσει πως δεν είναι-ήταν ιδανικός. Ο έρωτας με έρωτα περνάει; όχι απαραίτητα. Περνάει πάντως σίγουρα, καλμάρει θα έλεγα είναι ο σωστός για μένα όρος.
Θεμέλια της αγάπης; θεμέλια; όλα τα θεμέλια τα φθείρει ο χρόνος. Χρειάζονται ενέσεις στήριξης κι αυτά. Η αποδοχή του άλλου και η γνώση πως πρέπει να τρέφω αυτό το αίσθημα που νιώθω ακόμη και με κομμάτια του εαυτού μου. (όταν το σκάφος βυθίζεται;)
Όταν παυουμε να πλησιάζουμε ο ενας τον άλλον με αυθεντικότητα τότε καταστρέφονται ολα...
Οταν ειμαστε ερωτευμενοι ισως προσωρινά αγαπαμε χωρις να θέλουμε να αλλάξει ο άλλος ...Ομως στην πορεία ο ενας θελει να αλλάξει τον άλλον!
Υπεισέρχεται η κριτική...
Επίσης οταν δεν γνωρίζουμε τον ευατό μας και περιμένουμε να γεμίσει τα κενά μας ο συντροφος κατι το οποίο στη πορεία της σχέσης αποδικνύεται ουτοπία..
Οταν ξεκινας σχεση με διεκδήκιση χωρις να ξερεις τι μπορει να σου προσφέρει ο αλλος καταλήγεις να μην σε γεμίζει πια η σχέση!
τι εννοεις οταν λες αν πιστευουμε στον ερωτα? ερωτας ναι υπαρχει, οποτε με αυτη την εννοια πιστευω σε αυτον, αλλα το οτι ο ερωτας ειναι καλος και διανικοσ και με το σωστο ατομο οχι δεν το πιστευω. καθε φορα μπορει να ειναι ιδανικος γιατι καθε φορα ερωτευομαστε με βαση και τα δικα μας προβληματα αδυναμιες και ψευδαισθησεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι θα ειναι ολα τελεια και οτι θα κρατησει, και με αυτη την εννοια δεν ειναι ιδανικος. Δυστυχως εμενα ο ρομαντισμος μεσα μου πεθανε, σε λιγο θα παω να του κανω και το τριετες μνημοσυνο. Λεω να βρω κανεναν ανθρωπο σε 2-3 χρονια, αφου πρωτα εχω μια καλη δουλεια και ενα σπιτι, και να κανουμε κανενα παιδι και να μενουμε σε ξεχωριστα σπιτια, να κανει ο καθενας τη ζωη του. Δεν πιστευω πια σε αγαπες και λουλουδια. Ουτε οτι κατι κραταει παντα. Ουτε οτι θα ειναι και καλο αυτο που μπορει να κρατησει για παντα. Αποτελεσμα συμβιβασμων και αυταπατων θα ειναι. Αυτα.
μιας κ ανοιξα κ εγω το θεμα να πω κ γω τη γνωμη μου.......ολα ξεκινουν απο τον ερωτα κ μετα μενει η αγαπη........ο ερωτας ειναι ωραιο αισθημα κ σε κανει να πετας........εχεις λογους να υπαρχεις να ζεις να αναπνεεις...απο την αλλη πλευρα αν καταφερεις να χεις στο πλαι σου αυτον που θες να σαι μαζι σου τοτε τα καταφερς ολα..........τοτε υπαρχη κ ερωτας αλλα κ αγαπη.