-
Γεια σας και παλι....πριν καποιες μερες εμαθα κατι με αποδειξεις επισης οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι μπάισεξουαλ....μου ρθε σαν καραμιδα...με κανει και αηδιαζω,προσπαθω να μαθω αν κατα τη διαρκεια που υποτιθεται ειμασταν μαζι αν εκανε κατι και με αντρες.....Αρχικα ομως εχει σταματησει να με χαιρεταει να μου μιλαει,και απο οτι εμαθα λεει οτι το εμαθαν ολοι στη δουλεια(για το οτι καναμε κατι) και οτι ειναι εκνευρισμενος,μα τι φταιω??και στο κατω κατω οποιος το διεδοσε χαρη του εκανε γιατι ολο το καλοκαιρι στη δουλεια το ακουγα να τον λενε γκει...δεν ηθελα να το παραδεχτω...αλλα ειναι ωρες ωρες που θελω να τον πιασω και να τον βρισω και να τον φτυσω...που με κοροιδευε τοσο καιρο..απογοητευτηκα τοσο πολυ...προφανως τον αγαπησα αλλα το μετανιωσα που εκανα κατι με αυτον τον ανθρωπο,χιλιες φορες να τον ειχα πλησιασει μονο φιλικα,ακομα και τωρα δεν θα ειχα προβλημα αλλα ειχε πει οτι δεν γινεται να μεινουμε φιλοι...ειναι βασανιστικο να τον βλεπω να με βλεπει και να μην μιλαμε....με εχει παρει απο κατω πολυ...
-
Vgirl,ποτέ δε μπλέκουμε χώρους.Γι αυτό υπάρχουν τα όρια.Αν εμείς τα παραβιάσουμε,τότε φυσικά τα πράγματα περιπλέκονται.Είναι ενδεικτικό αυτό που σας συμβαίνει,τα σχόλια των ατόμων από το εργασιακό σας περιβάλλον(η εσπρέσσο σε νέα έκδοση,λολ),το κατιναριό και οι μύτες που θέλουν να εισβάλλουν παντού-αν τις αφήσουμε όμως,ε;-
Δεν σου είχε πει ποτέ πως είναι bisexual όπως καταλαβαίνω.Αυτό που σε ενοχλεί είναι η έλλειψη ενημέρωσής σου,το θεωρείς δηλαδή ανειλικρίνεια;H αηδία που ανέφερες έχει να κάνει δηλαδή με τον σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά και σε σχέση με την απόκρυψη του από εσένα;Συγγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις,αλλά για να πάρω σωστά τα δεδομένα.Σε ενοχλεί η φύση της σεξουαλικότητάς του δηλαδή;γιατί,το έχεις εντοπίσει γιατί σε αηδιάζει αυτή η απόχρωση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας;
Σκέψου αυτό.Ένας bisexual έλκεται και από τα δύο φύλα.Αν ήταν ετεροφυλόφιλος θα είχες την απαίτηση να σου εκμυστηρευθεί \"είμαι ετεροφυλόφιλος\";Γιατί λοιπόν να είναι υποχρεωμένος να σου δηλώσει τι είναι;Yπήρχε έλξη και από τις δύο πλευρές και προχωρήσατε στο παρασύνθημα.Τώρα τα σχόλια για τη φύση της σεξουαλικότητάς του σε ενοχλούν στην ουσία ή το ότι διέρρευσε στο περιβάλλον η γνώση για τη σχέση αυτή;
-
Χμ...δεν είναι ωραία όλα αυτά τα έμαθα-έμαθες κλπ...Είχατε απ\' όσο κατάλαβα μια σύντομη σχέση που κάποια στιγμή τέλειωσε. Από εκεί και πέρα τα όποια κουτσομπολιά και μάλιστα σε εργασιακό χώρο, δεν έχουν νόημα, αντίθετα δημιουργούν προβλήματα.
Τι εννοείς \'αποδείξεις\' για το ότι είναι μπαϊσέξουαλ? Έπειτα δεν συμμερίζομαι καθόλου το ότι όποιος κυκλοφόρησε στοιχεία για τη σχέση σας \'χάρη του έκανε\', αντιθέτως το βρίσκω πολύ ανώριμο και παραβίαση της ιδιωτικότητας. Από πότε είναι θεμιτό να παίρνει κάποιος την πρωτοβουλία της \'αποκάλυψης\' της προσωπικής ζωής κάποιου συναδέλφου στον εργασιακό του χώρο και στο κάτω-κάτω το αν είναι γκέι, μπάι ή με ποιους έχει σχέση, τι σημασία έχει για το ρόλο και τις υποχρεώσεις του ως εργαζόμενος?
Όσο για το ότι σε κορόιδευε, δεν βλέπω που είναι η κοροϊδία όταν κάποιος δεν θέλει να συνεχίσει πια μια σχέση, είτε ερωτική είτε φιλική. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι μια απογοήτευση για εσένα, αλλά αν δεν θέλουν και οι δυο μια σχέση δεν προχωράει.
-
Το οτι εκανε σαν τρελος οταν ακουγε οτι στη δουλεια τον ελεγαν γκει δεν εχει να κανει με αυτο να φανταστω?το οτι δεν ερχοταν να με βρει διοτι θα ειχε και \'αλλες\' δουλειες που προφανως ειχε να κανει και με αντρες?...ναι συμφωνω στο οτι οκ δεν ηταν υποχρεωτικο να το ξερω και ποιος ο λογος να μου το πει...αλλα αισθανομαι περιεργα..δεν μπορω να προσδιορισω το πως ακριβως αισθανομαι.....το θεμα ειναι οτι θα ξαναδουλεψουμε μαζι του χρονου και ηδη απο τωρα τα πραγματα ειναι περιεργα και που δεν μιλαμε,με σκοτωνει...αλλα ξερω οτι θα παω παρακατω...με ειδε ενα βραδυ εξω με φιλους μου την ωρα που περνουσα καλα,απο τοτε δεν μου μιλαει,ηρθε και ειπε ενα ξερο γεια(ηταν και με αλλες κοπελες απο τη δουλεια).......και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να του μιλησω,δεν μπορω να πω τιποτα,γιατι το μαθανε στον εργασιακο μας χωρο και ισως να μη με παιρνει...γνωριζε οτι το εμαθε η καλυτερη μου φιλη εκει μεσα...απο κει νομιζω ξεκινησε το κακο...
-
ρε κοριτσια τα ιδια δεν μου λεγε και ο δικος μου(πρωιν)?
ξαφνικα απλα με βαρεθηκε και αρχησε τα οτι δεν ειανι ετημος αυτος τον καιρο για σχεσημοτι αντημετοπιζει καποια προβληματα εκτος την στηση του βεβαια και οτι δεν κανει αυτος για μενα και τετοια.για μενα ειναι ανανδροι τετοιου ειδους αντρες!!!
εμεις κλεμε και περναμε σκατα και αυτοι σαν να μην συνεβει τποτ.σαν να μην κανανε μια κοπελα να κανει οενιρα να πεταει στα συννεφα και μετα να της κοψουν τα φτερα.να πανε στο διαολο ολοι τους,.
δεν πυστευω πλεον σε αγαπες και ερωτες.ολα ειναι ματαια και ψευτικα.
-
α δεν ειμαι η μονη λοιπον....ηταν ονειρικα στην αρχη..μεταααα το χαος...εν μερει ειμαι καλυτερα χωρις το αγχος τι το ενα τι το αλλο ποτε πως και γιατι...αλλα ειναι φορες που εχω αναγκη να τον ακουσω...αλλα αυτος που ειπε οτι δεν εχει προβλημα να μιλαμε ξαφνικα κοβει και την καλημερα...πφφφ
-
οχ τωρα διαβασα για το bisexual ελεος και βλιαξ.ευχομαι να εχει γκομενα ο αλλος παρα να ειναι bi.
-
αντε ρε να πανε να πνιγουνε.εγω τωρα σκευτομαι του στυειλω μηνημα να παει το δι--ο και να κανει μαυρες γιορτες.τοσο στο αμην με εχει φερει.
σκευτομαι τα οενιρα που καναμε.οι αγκαλιες οι ονειρικες που μου εδινε,τα φιλια του ολο παθος και γινομαι τουρκος που ηταν ολα ενα ψεμα.δεν προκειτε να ξανα εροτευτω κανενα τους.
ειμαι χιλια τα 100 σιγουρη οτι δεν υπαρχει πια ουτε αγαπη ουτε ρωτας με πρασινα αλογα.
-
dvse m msn na milisoyme.na sou po ena sxedio pou skeutika.
-
εγω πεφτω συνεχως στο τρυπακι με τους ομοφυλοφιλους,δεν εχω καποιο προβλημα μαζι τους,εχω πολλους φιλους και ο ενας ειναι σαν αδελφος μου,αλλα οχι να κανω και ερωτα μαζι του..ελεος δηλαδη..κοπελια υπομονη..μην μπεις καν στον κοπο να του στειλεις μηνυμα...ο θεος αργει αλλα ποτε δεν λησμονει..ολα ερχονται την καταλληλη στιγμη...αυτο περιμενω και εγω,και μεχρι τοτε απολαμβανω μια ωραια ελευθερια!!¨)
-
ρειν και μαρίνα...συγνώμη.....
Θεωρείτε δηλαδή φυσιολογικό να είναι ο τύπος με την κοπέλα και να πηγαίνει με άντρες? Ή, \"οκ, γιατί να σου πει πως πάει με άντρες, ή είναι μπαισεξουαλ?\"
Ναι, και γω θα αηδιάζα σε μια τέτοια περίπτωση αν ήξερα πως ο τύπος που κάνω σεξ, κάνει σεξ και με έναν άντρα.
Δηλαδή θα τα βάλουμε με την κοπέλα που την έβαλε σε ένα φαύλο κύκλο, \"έχω προβλήματα με την οικογενεια μου, ή με τις δουλειες\" για να κρύψει τον πραγματικό λόγο που δεν μπορούσε να κάνει σχέση μαζί της?
Αν δεν είναι αυτό καραμπινάτη κοροιδία, τι είναι?
-
οχι δεν θα το αφησω να περασει ετσι.επετε και συνεχεια.θα τον κανω να σκυλιασει.
θα του στηλω ενα ωραιο βιντεακι.
-
σε ευχαριστω θεοφανια..αυτο προσπαθω να δωσω να καταλαβετε...και νιωθω οτι με τον τροπο που μου συμπεριφερεται οτι ζηταει και τα ρεστα....και δεν ξερω τι να κανω....πως θα σου δωσω μσν δεν θελω να το δημοσιευσω εδω....
-
vgirl τι bi τι gey το ιδιο ειναι για μενα.
-